18.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    ZTE Axon. Η νέα “premium” πρόταση της ZTE!

    Μπορεί η ZTE να έχει συνδεθεί περισσότερο με την low και mid-range κατηγορία, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι δεν κοιτάζει και την ανώτερη κατηγορία. Αυτό αποδεικνύεται και με τη νέα της high-end πρόταση, η οποία ονομάζεται Axon Phone και πρόκειται να παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο αμερικανικό κοινό μέσα στις επόμενες ημέρες.

    The-Axon-Phone

    Το υλικό κατασκευής του Axon θα είναι το μέταλλο, ενώ ένα από κύρια πλεονεκτήματα του θα είναι η dual-camera (άγνωστος αριθμός MPixel), η οποία σύμφωνα με τους υπευθύνους της ZTE θα μπορεί να τραβήξει 4Κ videos, ενώ παράλληλα θα ξεχωρίζει για την πολύ γρήγορη λειτουργία του auto-focus που θα διαθέτει. Επιπλέον, θα υπάρχει στο Axon ειδικό software το οποίο θα επιτρέπει μεγαλύτερη παρέμβαση στις φωτογραφίες. Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό το Axon θα είναι το πρώτο smartphone με ήχο high-fidelity, το οποίο θα προσφέρει μοναδικές ηχητικές δυνατότητες ακόμη και ακόμη θα έρθει με δύο μικρόφωνα τα οποία θα επιτρέπουν το sound recording υψηλής ποιότητας.

    The-Axon-Phone 3

    Επιπλέον, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το Axon θα βασίζεται στην vanilla έκδοση του Lollipop, θα διαθέτει έναν ταχύτατο επεξεργαστή (ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί ποιος θα είναι), 4GB μνήμης RAM και μία μπαταρία με μεγάλη χωρητικότητα. Πολλά από τα λεπτομερή στοιχεία που αφορούν τα tech specs της νέας ναυαρχίδας της ZTE δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί, όμως αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles