21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το ΖΤΕ Blade A460 αποκλειστικά στον ΓΕΡΜΑΝΟ

    Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ φέρνει αποκλειστικά το νέο ΖΤΕ Blade A460, το φθηνότερο 4G Smartphone της αγοράς με οθόνη 5’’, μόνο με 109€.

    ZTE-Blade-A460-Germanos

    Το ΖΤΕ Blade A460 είναι ένα πολύ οικονομικό κινητό, υψηλών επιδόσεων που συνδυάζει ιδανικά το μοντέρνο design με την χρηστικότητα. Διαθέτει μεγάλη οθόνη αφής 5’’, με εντυπωσιακά καθαρή εικόνα και ακριβή αντίθεση χρωμάτων για να μπορεί κανείς να απολαμβάνει φωτογραφίες και βίντεο υψηλής ευκρίνειας. Επιπλέον, έχει κάμερα 5MP που ενεργοποιείται σε μόλις 1 δευτερόλεπτο, επιτρέποντας στον χρήστη να αποτυπώσει φωτογραφίες σε πραγματικό χρόνο.

    Το ΖΤΕ Blade A460 ενσωματώνει τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,1 GHZ, τρέχει λογισμικό 5.1 Αndroid Lollipop και υποστηρίζει ταχύτητες 4G για να μπορεί κανείς να σερφάρει στο Internet απίστευτα γρήγορα, και να χρησιμοποιεί τις αγαπημένες του εφαρμογές χωρίς καθυστερήσεις και διακοπές, χάρη στο προηγμένο 4G δίκτυο της COSMOTE. Το Νο1 δίκτυο σε πληθυσμιακή κάλυψη στην Ελλάδα, διαθέσιμο ήδη σε περισσότερο από το 77% του πληθυσμού της χώρας.

    Μια ακόμη οικονομική 4G συσκευή από τον ΓΕΡΜΑΝΟ, που διαθέτει τη μεγαλύτερη γκάμα 4G Smartphones στην ελληνική αγορά, καλύπτοντας κάθε ανάγκη επικοινωνίας των πελατών του.

    Οι πελάτες των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ μπορούν να αποκτήσουν το ΖΤΕ Blade A460 σε μαύρο ή λευκό, στα 109€ ή φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE PLUS, συνδυάζοντάς το με το αξεσουάρ της επιλογής τους μέσα από μια μεγάλη ποικιλία.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles