14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    ZTE Blade L3. Οικονομικό, γοητευτικό και με Android Lollipop!

    Μετά το ZTE Blade S6 που ανακοινώθηκε πρόσφατα και το οποίο συνδυάζει γοητευτική εμφάνιση και ισχυρά specs, η ZTE προσχώρησε και στην παρουσίαση του Blade L3, ενός πιο οικονομικού μοντέλου που δείχνει να διακρίνεται όμως για τον συνδυασμό ποιότητας και χαμηλού κόστους, στοχεύοντας στους users που αναζητούν επιδόσεις και χαμηλή τιμή.
    ZTE-Blade-L3

    To Blade L3 στηρίζεται σε μία display 5 ιντσών (με ανάλυση 540×960 pixels) και εν αντιθέσει με το Blade S6 που βασίζεται σε έναν οκταπύρηνο Snapdragon 615, το Blade L3 ακολουθεί μία πιο basic CPU με έναν quad-core MediaTek MT6582, ο οποίος είναι χρονισμένος στα 1.3GHz. Εκτός από τα παραπάνω, το Blade L3 διαθέτει αισθητήρα κύριας κάμερας με 8MP, selfie cam με 2MP, 1GB μνήμης RAM, 8GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου και μπαταρία με χωρητικότητα στα 2000mAh. Το καλύτερο βέβαια είναι ότι το νέο smartphone της ZTE θα κυκλοφορήσει με το Android Lollipop 5.0 προεγκατεστημένο. Φυσικά, κοιτάζοντας τα tech specs του, το Blade L3 βρίσκεται ένα σκαλί πιο κάτω από το Blade S6, το οποίο είναι περισσότερο κοντά στην mid-range κατηγορία, ενώ το L3 (εάν κρίνουμε και από την τιμή του που ανέρχεται στα 250$) βρίσκεται κάπου στο μεταίχμιο ανάμεσα σε low-range και mid-range.

    Εκτός από τα παραπάνω, η ZTE στοχεύει να δώσει μία πιο νεανική χροιά στο Blade L3, κυκλοφορώντας το σε διαφορετικές χρωματικές αποχρώσεις. Αναμφίβολα, μπορεί να μην μας αφήνει άφωνους με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, ωστόσο έχει αρκετά στοιχεία που μπορούν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles