22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Η ZTE θέλει το τεχνολογικό μας μέλλον να περιλαμβάνει… διάφανα smartphones

    Η ZTE ήταν μία από τις εταιρείες που πραγματοποίησαν συνέντευξη τύπου κατά τη διάρκεια της IFA 2015 Global Press Conference στη Μάλτα, με τον Waiman Lam, Senior Director of Technology and Partnership της εταιρείας να παρουσιάζει κάποιες από τις τελευταίες καινοτομίες της, αλλά και να αναφέρεται στο όραμά της για το τεχνολογικό μας μέλλον με την παρουσία των προϊόντων της στην παγκόσμια αγορά.

    zte slide

    Ξεχωριστές αναφορές έγιναν στα smartphones ZTE Star 2, Blade S6 και Nubia Z9 mini, αλλά και και σε ένα ακόμη ενδιαφέρον λιλιπούτειο προϊόν, τον mobile projector Spro 2 της εταιρείας.

    zte spro 2 slide

    Ιδιαίτερη εντύπωση, ωστόσο, προκάλεσε η προβολή ενός video, στο οποίο η ZTE παρουσίασε το “connected” όραμά της για το μέλλον. Τα σχόλια κέρδισε η εμφάνιση σ’ αυτό διάφανων smartphones, στις οποίες φαίνεται ότι στρέφει το ενδιαφέρον της η κινεζική εταιρεία και θα είναι μία από τις εκπλήξεις που θα μας απασχολήσουν στο μέλλον (δείτε εδώ screenshots του αγγλικού site Pocket-Lint).

    Η ZTE δεν είναι η πρώτη εταιρεία που μας δίνει “hint” για κάτι τέτοιο. καθώς έχουν προηγηθεί Samsung και LG, ωστόσο το ενδιαφέρον της αποδεικνύει ότι το τεχνολογικό μας μέλλον θα είναι και… transparent.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles