21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Έρχονται τα Google+ Pages ή αλλιώς “επαγγελματικά προφίλ” στο G+ (Update)

    Με tweet από τον “ανεπίσημο” ενημερωτικό λογαριασμό του κοινωνικού δικτύου Google + μάθαμε πως μέσα στις επόμενες δύο μέρες, όλοι οι χρήστες θα μπορούν να δημιουργήσουν Business Page, ή αλλιώς, επαγγελματικό προφίλ στο ήδη δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο. H δυνατότητα αυτή, ονομάζεται Google+ Pages.

    Από τον Ιούλιο, και μέχρι τώρα, είχαν την δυνατότητα να κάνουν προφίλ, μόνο ιδιώτες και όχι με ψευδώνυμο, αλλά με τα πραγματικά τους στοιχεία. Τι σημαίνει λοιπόν αυτό; Πως μέσα στις επόμενες μέρες, θα μπορείτε να φτιάξετε προφίλ για την επιχείρησή σας, ή την ιστοσελίδα της, με την κανονική επωνυμία της, χωρίς να χρειάζεται να βάζετε τα προσωπικά σας στοιχεία στις λεπτομέρειες του προφίλ.

    Τα Business Pages ήταν ένα ζητούμενο για το κοινωνικό δίκτυο από την αρχή της δημιουργίας του, ειδικά στον χώρο του διαδικτύου, όπου πολλά websites και blogs, (μεταξύ αυτών και το digitallife.gr) αναγκάστηκαν από την Google να αλλάξουν το προφίλ τους, σε προσωπικό προφίλ του ιδιοκτήτη τους.

    Αναμείνατε λοιπόν… σύντομα θα δείτε και το Digitallife.gr με το κανονικό του όνομα και όχι με το όνομα του εκδότη και ιδιοκτήτη :)

     

     

    Update: Σύμφωνα με το επίσημο Google blog, τα Google+ Pages, δεν είναι η μόνη αλλαγή που φέρνει στην παρουσία εταιριών και επαγγελματικών προφίλ στο Google+. Η νέα υπηρεσία Direct Connect εκμεταλλεύεται την υπεροχή της Google, καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν αυτή τη μηχανή αναζήτησης. Εισάγει λοιπόν τα Google+ Pages στα αποτελέσματα των αναζητήσεων, αλλά και αν κάποιος πατήσει στο πεδίο της αναζήτησης + και το όνομα της επιχείρησης που αναζητά (π.χ. +digitallife.gr) η αναζήτηση αυτόματα θα τον συνδέσει με το Google+ Page.

    Άλλη μία φορά, το facebook έχει κάτι να φοβάται, και αυτή τη φορά, φαίνεται δύσκολο να το ενσωματώσει. Το G+ εκμεταλλεύεται το πιο δυνατό εργαλείο του για τις επιχειρήσεις: την μηχανή αναζήτησης.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles