35.1 C
Athens
Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024
More

  ΜΤΝ: Στο 1,6 εκατομμύριο ευρώ το ποσό της χορηγίας στον ΑΠΟΕΛ

  “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε και επισήμως την ανανέωση της χορηγίας μας στον ΑΠΟΕΛ Football Club έως τον Ιούνιο του 2015. Το συνολικό ποσό ανέρχεται στο 1,6 εκατομμύριο ευρώ. Η φανέλα του ΑΠΟΕΛ δεν θα αλλάξει χρώμα. Θα παραμείνει κίτρινη”.

  Έτσι ξεκίνησε την ομιλία του ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΤΝ κ. Pieter Verkade, στη Δημοσιογραφική Διάσκεψη που έγινε σήμερα το πρωί,  ανακοινώνοντας τη συνέχιση της συνεργασίας της ΜΤΝ με το ΑΠΟΕΛ για τα επόμενα τρία χρόνια. Συνεχίζοντας ο κ. Pieter Verkade ανέφερε  “Η συμφωνία αποτελεί το επιστέγασμα μηνών προετοιμασίας και κατανόησης των αμοιβαίων πλεονεκτημάτων που προκύπτουν από τη στενή συνεργασία μας μέχρι σήμερα. Βασίζεται στην πίστη ότι τα ωφελήματα αυτά θα διευρυνθούν να επόμενα χρόνια. Αυτό θα μπορούσε να είναι και το τέλος της σημερινής ιστορίας, αλλά δεν είναι.

  Καταλαβαίνω ότι οι προηγούμενες μέρες ήταν για εσάς, πολύ πιο ενδιαφέρουσες απ’ ό,τι περιμένατε. Όλες οι λεπτομέρειες είναι πλέον γνωστές σήμερα, υποθέτω.

  Αυτό που θα ήθελα είναι να τονίσω μερικά πράγματα που προκύπτουν τόσο από τις αξίες της ΜΤΝ όσο και από τον τρόπο σκέψης μας:

  Πρώτα απ’ όλα, η ΜΤΝ είναι εδώ για να μείνει. Επενδύουμε εκατομμύρια στην Κύπρο επειδή βλέπουμε τις προοπτικές στο νησί. Έχουμε δημιουργήσει μια κυπριακή εταιρεία με Κύπριους ειδήμονες στις τηλεπικοινωνίες. Δεν είμαστε περαστικοί. Αντίθετα, είμαστε αφοσιωμένοι στο να βοηθούμε τους πολίτες να αποκτήσει τις τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες που τους αξίζουν, σε επίπεδο ποιότητας και τιμής. Και αυτοί ανταποκρίνονται.

  Δεύτερον, είμαστε αμετανόητα προσηλωμένοι στο μέλλον. Είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε νέες πραγματικότητες στο έδαφος και να αναστρέψουμε παλιές, ξεπερασμένες συνήθειες. Έχουμε ένα όραμα, θέτουμε στόχους, παίρνουμε ρίσκα και είμαστε ευτυχείς που βλέπουμε τους στόχους μας να πετυχαίνουν. Δεν ακολουθούμε τα όνειρα άλλων, έχουμε τα δικά μας.

  Κερδίζουμε έδαφος κάθε μέρα επειδή όλο και περισσότερος κόσμος μοιράζεται το όραμά μας, ακούσει τις δεσμεύσεις μας, εμπιστεύεται τις προσφορά μας.

  Κανένας δεν θα μπορούσε να μαντέψει την πορεία του ΑΠΟΕΛ κάποια χρόνια πριν. Πιστέψαμε σε αυτήν την ομάδα και συνεισφέραμε στην πρόοδό της. Εμπιστευόμαστε τους συνεργάτες μας και μεγαλώνουμε μαζί τους. Δεν θα εγκαταλείπαμε τους φίλους μας στη μέση του αγώνα. Δεν το κάνουμε αυτό εμείς.

  Τρίτον, πάντα ανταγωνιζόμαστε με ηθικό και διαφανή τρόπο. Ό,τι έχουμε να το πούμε το λέμε πάνω από το τραπέζι. Οτιδήποτε δίνουμε έχει όνομα και υπογραφή. Νιώθουμε ότι έχουμε να δώσουμε αναφορά μόνο στους πελάτες και τους συνδρομητές μας. Αγαπάμε τις προκλήσεις, τον ανοικτό και έντιμο ανταγωνισμό.

  Είμαστε πάντα διαθέσιμοι για συζήτηση και διευκρινίσεις. Η πόρτα μας είναι πάντα ανοικτή στους καταναλωτές μας, τους συνεργάτες μας και τα μέσα ενημέρωσης. Το μόνο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ρωτήσετε”.

  Κυρίες και κύριοι, αγαπητοί φίλοι,

  Η ανανέωση της χορηγίας του ΑΠΟΕΛ είναι ακομη ένα ορόσημο στην πορεία μας για να φτάσουμε την κορυφή.

  Είμαστε οι πρώτοι που ανακαινίσαμε το σύνολο του δικτύου μας, ώστε τώρα να έχουμε το νεώτερο δίκτυο στην Ευρώπη.

  • Είμαστε οι πρώτοι που εισαγάγαμε στην Κύπρο ευέλικτα προγράμματα, δίνοντας στον καταναλωτή επιλογές.
  • Είμαστε οι πρώτοι που λανσάραμε το πιο γρήγορο δίκτυο δεδομένων HSPA+, ανοίγοντας το δρόμο για τη νέα ψηφιακή τεχνολογική γενιά.

  Η χορηγία μας στον ΑΠΟΕΛ, όχι μόνο θέτει νέα δεδομένα στο κυπριακό ποδόσφαιρο, αλλά αντανακλά τη σοβαρότητα και αποφασιστικότητά μας να συνεχίσουμε την επέκτασή μας στην κυπριακή αγορά.

  • Να κτίσουμε μακροπρόθεσμες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας
  • Να δώσουμε πίσω στην κυπριακή κοινωνία, και να γίνουμε μέρος των φιλοδοξιών της, της δίψας για διάκριση, της χαράς και της ψυχαγωγίας της.

  Η Κύπρος είναι ακόμη στην αρχή μιας νέας ψηφιακής εποχής. Μια εποχή που κατακλύζεται από υψηλή τεχνολογία, smartphones και tablets. Μια εποχή με ένα νέο ήθος ελεύθερης διακίνησης της πληροφορίας, στρατηγικών που πηγάζουν από τους ίδιους τους καταναλωτές, ευελιξία και αυθορμητισμό.

  Θα εργαστούμε μαζί με τον ΑΠΟΕΛ σε αυτή τη νέα εποχή. Σχεδιάζουμε να προσφέρουμε ακόμη περισσότερα στους φίλους του ΑΠΟΕΛ. Δημιουργούμε ένα νέο τηλεπικοινωνιακό προϊόν που θα επιτρέψει, ανάμεσα σε άλλα πράγματα, στους φίλους του ΑΠΟΕΛ να απολαύσουν αποκλειστικά πλεονεκτήματα και να αποκτήσουν πρόσβαση στα νέα της αγαπημένης τους ομάδας, τα αποτελέσματα, την κατάταξη, δηλώσεις, οπουδήποτε κι αν βρίσκονται.

  Κι εμείς, ως ΜΤΝ, είμαστε ακόμη στην αρχή. Υπάρχουν ακόμη πολλά που θα γίνουν, καθώς η ΜΤΝ πάντα προσφέρει περισσότερα, Έχουμε μια εταιρεία που είναι φτιαγμένη για αυτές τις εποχές, κατασκευασμένη γι’ αυτές τις συνθήκες. Το τοπίο των τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο αλλάζει για πάντα και εμείς βρισκόμαστε στο επίκεντρο της αλλαγής αυτής.Τα ρεκόρ είναι για να καταρρίπτονται. Οι παραδόσεις είναι για να αλλάζουν. Οι ισορροπίες για να ανατρέπονται.

  Related Articles

  Stay Connected

  45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
  6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
  14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


  Latest Articles