19.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

  ΜΤΝ: Φέρνει στην Κύπρο το εξελιγμένο δίκτυο HSPA+ και πολλαπλασιάζει την ταχύτητα σε διαδίκτυο και δεδομένα

  Η ΜΤΝ αλλάζει το τοπίο των τηλεπικοινωνιών στη χώρα, φέρνοντας πρώτη στην Κύπρο το HSPA+, το οποίο εξασφαλίζει ταχύτητες πολλαπλάσιες σε διαδίκτυο και δεδομένα ανοίγοντας το δρόμο για αδιανόητες μέχρι σήμερα δυνατότητες και εφαρμογές.  Το ΜΤΝ HSPA+, το σύγχρονο, γρήγορο δίκτυο κινητής που ανατρέπει τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα στο νησί, παρουσίασε την Πέμπτη 15 Μαρτίου στον τύπο, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΤΝ, κ. Pieter Verkade, κατά τη διάρκεια μιας πρωτοποριακής ενημερωτικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο The Mall of Cyprus. Την παρουσίαση άνοιξε ο καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Δρ. Γιάννης Σάχαλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην τεχνολογία του HSPA+ και έδωσε πρακτικά παραδείγματα με εφαρμογές  στις επιχειρήσεις και τους καταναλωτές.

  Στη συνέχεια, ο κ. Verkade τόνισε: «Σήμερα, διαθέτουμε στην αγορά το καλύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Το ΜΤΝ HSPA+ είναι νέα τεχνολογία, όχι μια απλή βελτιστοποίηση του υπάρχοντος δικτύου και μας επιτρέπει να παρέχουμε αδιανόητα υψηλές ταχύτητες σε διαδίκτυο και δεδομένα. Οι συνεχείς επενδύσεις μας στο δίκτυο υπογραμμίζουν την αποφασιστικότητά μας να διαδραματίσουμε ηγετικό ρόλο στις τεχνολογικές εξελίξεις στη χώρα και να βοηθήσουμε τον κύπριο καταναλωτή να εισέλθει, με τους καλύτερους δυνατούς όρους, στη ψηφιακή εποχή».

  Σήμερα, το HSPA+ ήδη λειτουργεί στις αστικές περιοχές, διαθέτοντας 40% πληθυσμιακή κάλυψη, ενώ εξετάζονται σχέδια για την περαιτέρω επέκτασή του. Τέλος, με τη βοήθεια του κ. Βασίλη Παπαδόπουλου, Υπεύθυνου Προϊόντων και Υπηρεσιών της ΜΤΝ, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να εξακριβώσουν τις ισχυρές ταχύτητες του δικτύου σε smartphones, tablet και laptops μέσα από μια μικρή επίδειξη δυνατοτήτων. H ΜΤΝ φέρνει πρώτη το γρήγορο δίκτυο κινητής HSPA+ στην Κύπρο εδραιώνοντας μια παράδοση καινοτομίας που ξεκίνησε το 2004 όταν πρώτη εγκατέστησε το δίκτυο 3G στο νησί.

  https://www.youtube.com/watch?v=UBQ5m7Qk4CM

  ΜΤΝ HSPA+ σημαίνει αδιανόητη μέχρι σήμερα ταχύτητα

  Το δίκτυο HSPA+ (High Speed Packet Access) αποτελεί έναν από τους κορυφαίους τρόπους ασύρματης δικτύωσης παγκοσμίως. Το MTN HSPA+ «τρέχει» εντυπωσιακά γρήγορα. Προσφέρει στο χρήστη τη δυνατότητα να μεταφέρει δεδομένα μέχρι και με τριπλάσια ταχύτητα από τη σημερινή και έχει ελάχιστο χρόνο απόκρισης. Έτσι, το κατέβασμα / ανέβασμα μεγάλου όγκου δεδομένων γίνεται σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, το buffering είναι πια μηδενικό, η live τηλεόραση και το παιχνίδι από το κινητό ή το tablet γίνονται άνετα, η σύνδεση στις αγαπημένες ιστοσελίδες είναι ακαριαία, ενώ το κατέβασμα παρουσιάσεων, ταινιών ή μουσικής, γίνεται σε κλάσματα δευτερολέπτων.

  MTN HSPA+ και η επιχείρηση εξελίσσεται

  Με τη χρήση του ΜΤΝ HSPA+, εξελίσσεται ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί μια επιχείρηση. Οι γρήγορες ταχύτητες αυξάνουν την ευελιξία, την ανταπόκριση στους πελάτες, την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητα. Οι τηλεδιασκέψεις γίνονται πλέον ασύρματα σε πραγματικό χρόνο. Οι εφαρμογές απελευθερώνονται από τα ενσύρματα δίκτυα. Το κατέβασμα και το ανέβασμα αρχείων και παρουσιάσεων μεγέθους 10ΜΒ γίνονται σε λιγότερο από 10‘’στο smartphone ή το tablet. Το ΜΤΝ HSPA+ σας απελευθερώνει από το γραφείο. Σας αποδεσμεύει από τα καλώδια και σας δίνει όλα εκείνα τα εργαλεία για μειώσετε κόστη, να ελαχιστοποιήσετε ταξίδια, να εξοικονομήστε χρόνο και να εργάζεστε στη μέγιστη ταχύτητα, κερδίζοντας χρόνο και πελάτες.

  Related Articles

  Stay Connected

  45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
  6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
  14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


  Latest Articles