16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ένα χρόνο δημιουργικής υπεροχής γιορτάζει η Cocoon Creations!

    Our-Birthday-Cover

    Ένα χρόνο ζωής γιόρτασε στις 10 Απριλίου η Cocoon Creations. Μια εταιρεία που απαρτίζεται από νέους δημιουργικούς ανθρώπους, με τον καθένα να εξειδικεύεται σε διαφορετικά πεδία. Με γνώμονα πάντα το «Μαζί, μπορούμε Περισσότερα» ένωσαν τις δυνάμεις τους, προσφέροντας πρωτότυπες ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής.

    Η Cocoon Creations ασχολειται με τη δημιουργία εφαρμογών για συσκευές iPhone, iPad και Android, τη δημιουργία ιστοσελίδων με δυναμική παρουσίαση (responsive design) και τη παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα στρατηγικής για τη δημιουργία και προώθηση εφαρμογών- σχεδιασμού του περιβάλλοντος χρήσης – ανάλυση χρηστικότητας.

    Τα πακέτα των προσφερομένων υπηρεσιών της  Cocoon Creations μεταξύ των άλλων περιλαμβάνουν, μεθόδους και πρακτικές για επιτυχημένη υλοποίηση κάθε νέας επιχειρηματικής ιδέας,  ενώ για τις υφιστάμενες εταιρείες προσφέρονται πρωτοποριακές και έξυπνες ποιοτικές λύσεις, που οδηγούν πάντα ένα βήμα πιο μπροστά από τον ανταγωνισμό .

    Η Cocoon Creations προσφέρει επίσης υπηρεσίες διαφήμισης που μέσα από τη πλατφόρμα διαφημιίσεων που χρησιμοποιείται στις εφαρμογές της εταιρείας, δίνεται η δυνατότητα στους διαφημιζόμενους να έρθουν σε απευθείας επαφή με χιλιάδες χρήστες ημερισίως. Μια άλλη πρωτότυπη υπηρεσία που προσφέρει η εταιρεία ως αποκλειστικότητα στη Κύπρο είναι η υπηρεσία δημιουργίας διαδραστικών ψηφιακών εκδόσεων (interactive digital publications) όπου δίνεται η δυνατότητα σε δημιουργούς εκδόσεων να μπορούν να προσφέρουν τις εκδόσεις τους στο iPad με περισσότερο υλικό – διαδραστικά άρθρα – διαφημίσεις – βίντεο και πληροφορίες που μπορούν να ανανεώνονται αυτόματα μέσω διαδικτύου.

    http://youtu.be/xQNl3XQ_DSs

    Cocoon Creations Logo - Clear

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles