20.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
More

    Ένα Prestigio voucher αξίας €40 με κάθε McDonald’s Sharebox!

    Μια καταπληκτική προσφορά περιμένει… τους πελάτες των εστιατορίων McDonald’s που θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα 7” tablet της Prestigio σε πολύ ειδική τιμή, μιας και με κάθε Sharebox McDonald’s, θα παίρνουν και ένα κουπόνι αξίας 40€. Τα κουπόνια της Prestigio αξίας 40€, θα εξαργυρώνονται από τους πελάτες σε όλα τα καταστήματα της Bionic.

    Το 7” tablet της Prestigio είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες. Με μοντέρνο σχεδιασμό, διαθέτει όλα τα καλούδια… αφού ενσωματώνει διπλή κάμερα, εσωτερική μνήμη 8GB και IPS οθόνη. Είναι ιδανικό για σερφάρισμα στο ίντερνετ, ταινίες και παιγνίδια. Προσφέρεται με μια εξαιρετικής ποιότητας θήκη, επιπρόσθετες δωρεάν εφαρμογές και αποθηκευτικό χώρο 200GB συνολικής αξίας 70 ευρώ.

    Ο Γενικός Διευθυντής της ASBIS Mediterranean, κος Λεύκιος Θεοδοσίου δήλωσε σχετικά «Η συνεργασία με τα εστιατόρια McDonald’s αποτελεί έμπρακτη απόδειξη του στόχου της εταιρείας να προσφέρει τη δυνατότητα σε όλο τον κόσμο να αποκτήσει ποιοτικά προϊόντα τεχνολογίας σε προσιτές τιμές».

    PRESTIGIO TABLET MCD BIONIC

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles