21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ανακοινωθήκαν οι πωλήσεις του FIFA 13 και World of Warcraft. Στην Κύπρο το ενδιαφέρον για το FIFA 13 μονοπώλησε το Δίκτυο Καταστημάτων «Στεφανής»

    Τα δυο σημαντικότερα games για το 2012, το FIFA 13 και το World of Warcraft: Mists of Pandaria, ανακοίνωσαν πρόσφατα τις πωλήσεις τους, οι οποίες παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες ήταν εντυπωσιακές .

    Το FIFA 13 κατάφερε μόνο στην Μεγάλη Βρετανία να ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο πωλήσεις μέσα σε λίγες μόνο ημέρες. Η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του όπως είναι γνωστό ήταν η Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου, παρόλα αυτά όμως, κάποια μεγάλα καταστήματα το είχαν διαθέσιμο 2 με 3 ημέρες πιο μπροστά . Το FIFA 13 γίνεται το τέταρτο παιχνίδι στην ιστορία που καταφέρνει να σημειώσει έναν τέτοιο αριθμό πωλήσεων στη Μεγάλη Βρετανία , μετά τα τρία τελευταία Call of Duty (Black Ops και Modern Warfare 2 και 3).

    Το FIFA 13 εκθρόνισε το Borderlands 2 στα charts της Μ. Βρετανίας, από την κορυφή στη δεύτερη θέση. Η τρίτη θέση καταλήφθηκε απ’ το F1 2012 και η τέταρτη απ’ το World of Warcraft: Mists of Pandaria.

    Στην αγορά της Κύπρου το ενδιαφέρον για το FIFA 13  μονοπώλησε το Δίκτυο  Καταστημάτων  «Στεφανής» που διοργάνωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία, διαγωνισμό FIFA 13 που έγινε το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012 σε Λευκωσία, Πάφο, Λεμεσό και Παραλίμνι.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles