18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Είσοδος της CallSat στην κινητή τηλεφωνία ως εικονικός πάροχος

    callsat paymonthly

    Την είσοδό της στην παροχή υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας έκανε πρόσφατα η CallSat, μέσω της CallSat Mobile, μια κίνηση που σίγουρα, σηματοδοτεί νέα δεδομένα στη συγκεκριμένη αγορά στην Κύπρο.

    Η εταιρία προχώρησε στη δραστηριοποίησή της στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας ως MVNO πάροχος, χρησιμοποιώντας δηλαδή το δίκτυο κάποιου από τους υφιστάμενους παρόχους κινητής τηλεφωνίας (θα χρησιμοποιεί το δίκτυο της ΜΤΝ) προσφέροντας υπηρεσίες τόσο στην συνδρομητική, όσο και στην προπληρωμένη κινητή τηλεφωνία.

    Αν ληφθεί υπόψη η εδώ και καιρό παρουσία της PrimeTel στην αγορά της κινητής ως MVNO πάροχος, και η προ μηνός είσοδος της Cablenet στην αγορά αυτή, (επίσης ως εικονικός πάροχος μέσω της εξαγοράς της lemontel) γίνεται αντιληπτό ότι, η μελλοντική αγορά της κινητής τηλεφωνίας στη Κύπρο, θα έχει σαφώς διαφορετική εικόνα σε σχέση με αυτό που υπάρχει σήμερα.

    Σημειώνεται πάντως ότι η CallSat, πέραν της κινητής τηλεφωνίας, θα συνεχίσει να δίνει έμφαση στις υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας και διαδικτύου. Στα πλάνα της εταιρείας όμως, περιλαμβάνεται το λανσάρισμα νέων συνδυαστικών πακέτων σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, που θα είναι προσιτά και προσαρμοσμένα στις ανάγκες διαφορετικών ομάδων καταναλωτών.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles