24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ημερίδα για την Πανευρωπαϊκή Εβδομάδα Ηλεκτρονικών Δεξιοτήτων «eSkills for Jobs 2014»

    Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Προεδρικό Μέγαρο, στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιαδη, η εναρκτήρια εκδήλωση της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Ηλεκτρονικών Δεξιοτήτων «eSkills for Jobs 2014».

    Η χθεσινή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Τμήματος Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών του Υπουργείου Συγκοινωνιών και Έργων, του Ψηφιακού Πρωταθλητή – Digital Champion κ. Στέλιου Χειμώνα, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής ( CITEA ) και τελούσε υπό την αιγίδα του Προέδρου Νικου Αναστασιαδη, εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Ηλεκτρονικών Δεξιοτήτων «eSkills for Jobs 2014».

    Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιαδης μιλώντας στην εναρκτήρια εκδήλωση της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Ηλεκτρονικών Δεξιοτήτων «eSkills for Jobs 2014», επεσήμανε ότι « η Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να πραγματοποιήσει το μεγάλο ψηφιακό άλμα», σημειώνοντας παράλληλα ότι «στόχος μας δεν είναι να διορθώσουμε απλώς το παρελθόν αλλά να αντικρίσουμε δυναμικά το μέλλον με γνώμονα τις ανάγκες του αύριο».

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή υλοποιεί την εκστρατεία e-Skills for Jobs 2104, στοχεύοντας να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες σχετικά με την ανάγκη να βελτιώσουν τις ψηφιακές  δεξιότητες τους σε σχέση με την εργασία. Η εκστρατεία είναι μια απάντηση στην αυξανόμενη ζήτηση για επαγγελματίες καταρτισμένους σε ψηφιακές δεξιότητες που – επί του παρόντος – δεν καλύπτεται, παρά το υψηλό επίπεδο της ανεργίας στην Ευρώπη.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles