13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η HTC, και η Microsoft παρουσίασαν χθες τα πρώτα κινητά με στυλ Windows Phone.

    Η HTC, και η Microsoft παρουσίασαν χθες  Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012 τα πρώτα κινητά με άκρως χαρακτηριστικό στυλ Windows Phone. Τα νέα εντυπωσιακά Windows® Phone 8X και 8S της HTC®. «Τρέχουν» το νέο λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8 και ξεχωρίζουν για τον μοναδικό σχεδιασμό τους, τον ήχο Beats Audio  ποιότητας στούντιο και τις απίστευτες δυνατότητες της κάμερας.

    «Ο συνδυασμός των νέων πανέμορφων Windows Phone 8X και 8S της HTC με την επωνυμία μας αποτελεί μεγάλο ορόσημο και για τις δύο εταιρείες», δήλωσε σχετικά ο Steve Ballmer, CEO της Microsoft. «Μαζί, προσφέρουμε στους χρήστες μια ξεκάθαρη επιλογή και μια πραγματικά μοναδική εμπειρία. Είμαι κατενθουσιασμένος που η μακρά συνεργασία μας οδηγείται σε νέα επίπεδα.»

    «Το Windows Phone 8 μάς ενέπνευσε να δημιουργήσουμε νέα Smartphone που θα του έδιναν τον απαράμιλλο σχεδιασμό και την προσωπικότητα που του αξίζει» δήλωσε ο Peter Chou, CEO της HTC Corporation. «Το Windows Phone έχει αναδειχθεί ξεκάθαρα ένα από τα κορυφαία οικοσυστήματα κινητών τηλεφώνων και ανταγωνίζεται με αξιώσεις οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα για Smartphone στον κόσμο.»

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles