16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η Microsoft Κύπρου και ο οργανισμός «Μικροί Εθελοντές» συλλέγουν τενεκεδάκια με στόχο την οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος Cans For Kids

    Με σύνθημα «Ένα τενεκεδάκι είναι λίγο, πολύ λίγο», η Microsoft Κύπρου και ο οργανισμός «Μικροί Εθελοντές» καλούν μικρούς και μεγάλους να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζεύοντας τενεκεδάκια με στόχο την οικονομική ενίσχυση του Μακάρειου Νοσοκομείου μέσω της δράσης του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Cans For Kids.

    Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 26 Απριλίου, από τις  10:00 το πρωί μέχρι τις 1:00 το μεσημέρι, θα συλλέγονται τενεκεδάκια αλουμινίου ( τα γνωστά αλουμινένια κουτιά αναψυκτικών και διαφόρων άλλων ποτών) από το κέντρο ανακύκλωσης του Cans For Kids στο Καϊμακλί, που ο καθένας από εμάς μπορεί να συγκεντρώσει και να παραδώσει  στο κέντρο ανακύκλωσης του Cans For Kids που βρίσκεται στην οδό Γιάννη Κορομία, στο Καϊμακλί (Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Λευκωσίας – Δημοτική Αγορά πλησίον ΣΟΠΑΖ).

    Οι ποσότητες που θα συγκεντρωθούν θα προωθηθούν στη συνέχεια στη μονάδα επεξεργασίας για συμπίεση και έπειτα θα πωληθούν. Τα έσοδα που θα προκύψουν, θα χρησιμοποιηθούν για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού ειδικά για τους παιδιατρικούς θαλάμους του Μακάρειου Νοσοκομείου. Στην εκδήλωση, που θα περιλαμβάνει δωρεάν καφέ και φαγητό για τους συμμετέχοντες, θα παραστεί ο Επίτροπος Εθελοντισμού Γιάννης Γιαννάκη.

    Από την ίδρυση του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος CANS FOR KIDS έχουν συλλεχθεί περίπου 25 εκατομμύρια τενεκεδάκια και αγοράστηκε εξοπλισμός πέραν των €260.000 για το Νοσοκομείο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ, στη Λευκωσία. Η δραστηριότητα του CANS FOR KIDS βελτίωσε σημαντικά το επίπεδο της ιατρικής φροντίδας που παρέχεται στα παιδιά που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, προσφέροντας εξοπλισμό στο ογκολογικό τμήμα, το τμήμα νεογνών, το παιδοχειρουργικό και παιδοκαρδιοχειρουργικό τμήμα, το παθολογικό θάλαμο και τη μονάδα εντατικής παρακολούθησης.

    Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 70001770.

    26th April Earth Day

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles