21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Καθένας στον κόσμο του και όλοι στη Cytanet!

    Η Cyta προσφέρει τώρα την ευκαιρία σε όλους τους συνδρομητές της υπηρεσίας Cytanet με προϊόν Internet Home να αποκτήσουν ηλεκτρονικές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας, σε ειδικές τιμές και με ευκολίες πληρωμής.

    Οι συνδρομητές μπορούν να επιλέξουν το κουπόνι της Cytanet που τους ταιριάζει, αξίας €120, €240 ή €360 και να το εξαργυρώσουν με ηλεκτρονικές συσκευές, όπως laptops, tablets, IP security cameras, ράδια Wi-Fi και κονσόλες παιγνιδιών. Τα κουπόνια εξοφλούνται σε 24 δόσεις.

    Η προσφορά ισχύει από τις 27 Αυγούστου 2012 μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων ή των κουπονιών, με μέγιστη διάρκεια τρεις μήνες και με 24μηνη δέσμευση στα προϊόντα Internet Home της Cytanet.

    Οι πελάτες που θα επωφεληθούν της προσφοράς, θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στην κλήρωση για δέκα τηλεοράσεις 40’’.

    Επίσης, οι νέοι πελάτες που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν διαδίκτυο στο σπίτι, μπορούν να επωφεληθούν της προσφοράς για δωρεάν εγκατάσταση στα προϊόντα Internet Home και DSL Access Home της Cytanet, μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.

    Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Δίκτυο Πωλήσεων της Cyta (Cytashop, Telefone, Aeliotis, Hadjimitsis, Smartcom, Soundtech, Acappela), στο www.iloveinternet.com.cy ή στο Κέντρο Τηλεξυπηρέτησης της Cyta στο 132.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles