13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Μαζί με το σήμα του iPhone 4 πέφτει και η μετοχή της Apple

    Λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση της Consumer Reports (πρόκειται για τη μηνιαία επιθεώρηση της αμερικανικής Ένωσης Καταναλωτών) στην οποία αναφέρεται ότι  δε συνίσταται η αγορά του iPhone 4 λόγω ασθενούς σήματος όταν ο χρήστης κρατά τη συσκευή από την κάτω αριστερή γωνία, εκεί όπου βρίσκεται η ενσωματωμένη κεραία, η μετοχή της Apple στη Wall Sreet σημείωσε πτώση της τάξης του 4%.

    Οι συντάκτες της ανακοίνωσης επισημαίνουν ότι, παρά την ανακοίνωση της Apple, το πρόβλημα δεν παρατηρείται στα iPhone’s προηγούμενης γενιάς, αλλά ούτε ευθύνεται το δίκτυο της AT&T το οποίο διαθέτει σε αποκλειστικότητα στις ΗΠΑ το νέο κινητό της Apple.

    Η Apple δεν σχολίασε την σύσταση του Consumer Reports. Έχει, πάντως, ανακοινώσει ότι θα διαθέσει ενημέρωση λογισμικού ώστε η ένδειξη ισχύος σήματος στο iPhone 4 να μην είναι υψηλότερη από την πραγματική. Παρά τις καθησυχαστικές της ανακοινώσεις, η Apple αντιμετωπίζει ήδη μαζικές αγωγές από οργισμένους Αμερικανούς αγοραστές, οι οποίες εκφράζονται και συλλογικά μέσω της Ένωσής τους.

    Οι αναλυτές της αγοράς περιμένουν από την εταιρεία να λάβει μέτρα, αν και θεωρούν απίθανο το ενδεχόμενο ανάκλησης του τηλεφώνου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles