18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Με το βραβείο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας τιμήθηκε η Cyta στο 6ο συνέδριο InfoCom Cy 2014

    Mε το βραβείο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας τιμήθηκε η Cyta στο φετινό 6ο συνέδριο InfoCom Cy με θέμα «Cyprus -Digital Reality: Mind the Gap!» που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία στις 19 Νοεμβρίου 2014.

    inf14-0810  1

    Κατά την απονομή του βραβείου, οι διοργανωτές τόνισαν ότι η Cyta έχει αποδείξει διαχρονικά και έμπρακτα ότι είναι ένας οργανισμός που ενθαρρύνει, προωθεί και στηρίζει την καινοτομία. Κατέχοντας μια περίοπτη θέση στο οικοσύστημα της καινοτομίας, η Cyta στηρίζει πρωτοποριακές ιδέες νέων Κυπρίων επιστημόνων. Οι ιδέες αυτές μετατρέπονται σε νεοφυείς επιχειρήσεις (start ups) οι οποίες δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας και συμβάλλουν στην ανάπτυξη της κυπριακής οικονομίας.

    Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο γεγονός ότι η Cyta, συνεχίζει σταθερά και με κάθε δυνατό τρόπο να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και ανάγκες της κοινωνίας, ιδιαίτερα σε δύσκολους καιρούς, όπως σήμερα.

    Παραλαμβάνοντας το βραβείο, ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Cyta κ Άριστος Ριρής, ευχαρίστησε τους διοργανωτές, σημειώνοντας ότι αυτή η βράβευση αποτελεί για τον Οργανισμό και τους ανθρώπους του την καλύτερη αναγνώριση των μακροχρόνιων προσπαθειών τους και ότι η Cyta θα συνεχίσει να οδηγεί τις εξελίξεις και να διαδραματίζει σημαντικό ρόλο και αξιόλογο έργο στην πρόοδο της χώρας μας.

    Στο επίκεντρο της θεματολογίας του φετινού συνεδρίου, ήταν η ανάγκη για γεφύρωση του χάσματος μεταξύ της ψηφιακής πραγματικότητας και της πραγματικής οικονομίας στην Κύπρο. Ως βασικοί πυλώνες αυτής της γέφυρας αναγνωρίστηκαν οι Τηλεπικοινωνίες και η Πληροφορική, οι οποίες συνδυάζονται για να προφέρουν λύσεις που μειώνουν το κόστος, αποϋλοποιούν τις υποδομές, αυξάνουν την ευελιξία και συνεπώς την ανταγωνιστικότητα των κυπριακών επιχειρήσεων.

    Η Cyta συμμετείχε για 6η χρονιά, ως μέγας χορηγός του συνεδρίου, αφού με τις υπηρεσίες 4-Play (σταθερή και κινητή τηλεφωνία, ευρυζωνικό διαδίκτυο και τηλεόραση), αλλά και με το εύρος των λύσεων που προσφέρει, είναι ένας από τους πλέον ολοκληρωμένους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

    inf14-0161 3

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles