22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    ΜΤΝ: «Μπαίνεις, συνδέεσαι, παίρνεις τη συσκευή Samsung που ονειρεύεσαι, φεύγεις»!

    Με μια νέα χριστουγεννιάτικη προσφορά η ΜΤΝ δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές να αποκτήσουν την περίοδο των εορτών την έξυπνη συσκευή Samsung της αρεσκείας τους . Πιο συγκεκριμένα η ΜΤΝ δίνει μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου, τη δυνατότητα στον καθένα να αποκτήσει οποιαδήποτε συσκευή Samsung επιθυμεί, κινητό ή tablet, χωρίς να πληρώσει αρχικά ούτε σεντ!

    Η προσφορά ισχύει  για νέους συνδρομητές που θα μεταφέρουν τον αριθμό τους σε οποιοδήποτε πλάνο PayMonthly της ΜΤΝ. Η αποπληρωμή της συνολικής αξίας της συσκευής  γίνεται σε 18 άτοκες μηνιαίες δόσεις. Το ποσό των 18 άτοκων μηνιαίων δόσεων καθορίζεται ανάλογα με τη συσκευή και το πλάνο που θα επιλέξει ο πελάτης

    Η προσφορά ισχύει για οποιαδήποτε συσκευή Samsung, κινητό τηλέφωνο ή tablet.

    Στην ΜΤΝ όλοι βγαίνουν κερδισμένοι

    Τα Χριστούγεννα η ΜΤΝ, δίνει επίσης σημαντικά προνόμια και οφέλη σε όλους όσους συνδεθούν με ΜΤΝ ακόμα και χωρίς μεταφορά αριθμού. Σύμφωνα με την νέα προσφορά της ΜΤΝ που ισχύει μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου 2013, όσοι νέοι συνδρομητές επιλέξουν να συνδεθούν με το δίκτυο της ΜΤΝ χωρίς μεταφορά αριθμού, η μεταφέρουν τον αριθμό τους από γραμμή προπληρωμένης τηλεφωνίας σε MTN PayMonthly η συνδεθούν με 24μηνο συμβόλαιο MTN Mobile Broadband, θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν το κινητό ή το tablet Samsung που θα επιλέξουν, με ακόμη περισσότερη έκπτωση από αυτήν που προνοεί το πλάνο τους.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles