20.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Νέο κατάστημα Telefon στο My Mall Limassol

    Η ΜΚ Telefon, αποκλειστικός συνεργάτης προϊόντων & υπηρεσιών Cyta, προσέθεσε πρόσφατα ένα νέο σημείο πώλησης στο δίκτυο καταστημάτων της, ενδυναμώνοντας την παρουσία της στην Λεμεσό. Συγκεκριμένα, την Τρίτη 30 Απριλίου, το My Mall Limassol και η ευρύτερη περιοχή της Λεμεσού υποδέχθηκαν το νέο κατάστημα του δικτύου Telefon, το οποίο άνοιξε  τις πόρτες τους στις 9.00 το πρωί, καλωσορίζοντας το καταναλωτικό κοινό. Η προσέλευση του κοινού ήταν εντυπωσιακά υψηλή, καθώς οι μεγάλες προσφορές στην εκτενέστατη γκάμα επώνυμων «Live» προϊόντων και υπηρεσιών Cyta που διατίθενται από την εταιρεία, προσέλκυσαν το ενδιαφέρον των καταναλωτών που έσπευσαν νωρίς, προκειμένου να επωφεληθούν από τις μοναδικές ευκαιρίες.

    Αξίζει να σημειωθεί πως το εν λόγω νέο κατάστημα στο My Mall Limassol, εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής αναδιάρθρωσης των σημείων πώλησης της εταιρείας. Η διαδικασία υλοποίησης του συγκεκριμένου στρατηγικού σχεδιασμού προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς, προκειμένου να εξυπηρετηθούν το συντομότερο δυνατό οι καταναλωτές συγκεκριμένων περιοχών.

    Το δίκτυο καταστημάτων Telefon αποτελεί σήμερα την μεγαλύτερη αλυσίδα διανομής τηλεπικοινωνιακών προϊόντων και υπηρεσιών στην κυπριακή αγορά , αφού διαθέτει συνολικά 35 καταστήματα, 7 εκ των οποίων βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή της Λεμεσού.

    telefone

    telefone_my mall limassol2

    telefone_my mall limassol3

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles