19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Νέο Cytashop στη Λάρνακα

    Η Cyta, πιστή στη δέσμευσή της να βρίσκεται κοντά στους πελάτες της , προσφέροντας τους σύγχρονες λύσεις ηλεκτρονικής επικοινωνίας και ποιοτική εξυπηρέτηση, προχώρησε στην δημιουργία ενός νέου Cytashop που βρίσκεται στη Λεωφόρο Φανερωμένης 178 στην Λάρνακα. (εντός της ηλεκτραγοράς Χριστάκης Γεωργίου – Megaelectric).

    cytashop_megaelectric

    Ο σχεδιασμός του νέου καταστήματος της Cyta στη Λάρνακα έγινε σύμφωνα με τα νέα αναβαθμισμένα πρότυπα εξυπηρέτησης των καταστημάτων του Οργανισμού, σε μια συνειδητή προσπάθεια να τα καταστήσει ακόμα πιο φιλικά και χρήσιμα στο κοινό. Η διαρρύθμιση, όπως και ο σχεδιασμός τους λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών της Cyta και προσφέρουν τη δυνατότητα περιήγησης εντός του καταστήματος, την εμπειρία να δοκιμάζουν οι ενδιαφερόμενοι τη λειτουργία των συσκευών, καθώς και να επιλέγουν ελεύθερα τα αξεσουάρ τα οποία τους ενδιαφέρουν.

    Με τη λειτουργία του νέου καταστήματος εξυπηρέτησης της Cyta στη Λάρνακα, ο αριθμός των ιδιόκτητων Cytashop ανήλθε σε δεκαοχτώ παγκύπρια.

    Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο της στρατηγικής του Οργανισμού για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του κάθε πελάτη χωριστά μέσα από ένα ευρύ και αποτελεσματικό δίκτυο καταστημάτων, η Cyta προσφέρει στους πελάτες της τα προϊόντα και υπηρεσίες της και μέσα από ένα επίσης δυνατό και αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών της, οι οποίοι διαθέτουν οργανωμένες σειρές καταστημάτων σε όλες τις επαρχίες.

    Για πληροφορίες σχετικά με το ωράριο εξυπηρέτησης των Cytashop επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.cyta.com.cy/store-locator και για τα καταστήματα συνεργατών της Cyta επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.cyta.com.cy/partner-network.

    megaelectric_cyta

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles