21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Οι μισοί πάροχοι υπηρεσιών θα βγουν εκτός αγοράς λόγω των σαρωτικών αλλαγών

    chambers cisco

    Ο John Chambers, διευθύνων σύμβουλος του τεχνολογικού γίγαντα Cisco, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, που πραγματοποιήθηκε στο MWC, είπε ότι αναμένει σαρωτικές αλλαγές στο τοπίο των παρόχων, με το 50% των σημερινών παρόχων υπηρεσιών, να χάνουν τη  δυναμική τους στα επόμενα 10 χρόνια, καθώς θα αδυνατούν να προσαρμοστούν σε έναν ταχέως εξελισσόμενο ψηφιακό κόσμο, τονίζοντας ότι «Η επιτυχία των επιχειρήσεων, των πόλεων και των χωρών εξαρτάται από τις σωστές μεταβολές της αγοράς».

    Ο Chambers δήλωσε επίσης  ότι η τεχνολογική αλλαγή που βασίζεται στο  cloud και το virtualisation είναι πλέον δεδομένη, κάτι που καθιστά τις αλλαγές στην οργανωτική δομή και στις επιχειρηματικές διαδικασίες επίσης απαραίτητες. Ως παράδειγμα ανέφερε την ίδια τη Cisco. «Έχουμε αλλάξει περισσότερο τα τελευταία τρία χρόνια, από ό,τι έχουμε σε ολόκληρη την ιστορία μας.», είπε ο Chambers.

    Ο CEO της Cisco έδειξε ενθουσιασμένο με την τεχνολογία του «Internet των πάντων», και την ανάλυση των big data ως τρόπους ενίσχυσης της οικονομικής ανάπτυξης, καθώς και της βελτίωσης των παρόχων και της επιχειρηματικής κερδοφορίας. «Το Internet των πάντων» είναι μια ευκαιρία των 19 τρισεκατομμυρίων δολαρίων με βάση  τα κέρδη και τις εξοικονομήσεις κόστους», δήλωσε ο Chambers, προσθέτοντας ότι ο αριθμός θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερος αν λαμβάνοντας υπόψιν η δημιουργία θέσεων εργασίας. «Οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο αρχίζουν να αντιμετωπίζουν την ανάγκη για αλλαγή, υιοθετώντας την ευρυζωνικότητα και λαμβάνοντας τις σωστές πληροφορίες από τα μεγάλα δεδομένα τη σωστή στιγμή, οι οποίες πρέπει να είναι ολοκληρωμένες και όχι ελλιπείς», δήλωσε.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles