16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ο Sir Jonathan Ive θα σχεδιάσει μία και μοναδική Leica

    Κατά την διάρκεια ενός event για την παρουσίαση της νέας Leica M, ο ιδιοκτήτης της ιστορικής εταιρείας Dr. Andreas Kaufmann αποκάλυψε ότι στα σχέδια της Leica είναι η δημιουργία μίας πολύ ιδιαίτερης έκδοσης αυτής της φωτογραφικής μηχανής. Τον σχεδιασμό του ενός και μοναδικού κομματιού της Leica M θα επιμεληθεί ο SVP της Apple, Sir Jonathan Ive και μόλις κατασκευαστεί αυτό το ένα κομμάτι, θα τεθεί σε δημοπρασία και όλα τα έσοδα θα δοθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

    Η Leica M που παρουσιάστηκε εχθές διαθέτει αισθητήρα 24 megapixel, υποστηρίζει 1080p full HD βίντεο, η μπαταρία της είναι στα 1800 mAh και η πίσω οθόνη της προστατεύεται από Gorilla Glass της Corning. Κάθε Leica που βγαίνει στην παραγωγή είναι ένα κομψοτέχνημα, πόσο μάλλον αυτή η μία και μοναδική που θα σχεδιαστεί από τον Ive. Η Leica Μ πάντως, θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2013 και η τιμή της θα είναι στα 5540 δολάρια.

    Ακόμα λοιπόν κι αν είστε αηδιαστικά πλούσιοι και fans των Leica, για να «χτυπήσετε» το exclusive μοντέλο δια χειρός Jonathan Ive, θα πρέπει λογικά να αρχίσετε να κάνετε οικονομίες από τώρα.

    Πηγές: The Next Web, Petapixel

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles