13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Πώς ένας Κύπριος μετέτρεψε την ιδέα του σε ένα καινοτόμο προϊόν!

    Μία καινοτόμο ψηφιακή εφαρμογή που επαναπροσδιορίζει το επαγγελματικό αρχείο επαφών, δίνοντας τη δυνατότητα σε επαγγελματίες και εταιρείες να αξιοποιήσουν το ανεπίσημο δίκτυο επαφών τους, ανέπτυξε ένας Κύπριος επιχειρηματίας, που εργαζόταν ως Σύμβουλος σε μια μεγάλη εταιρεία στο Λονδίνο.

    Η όλη ιδέα ξεκίνησε όταν ο συμπατριώτης μας Γιάννης Γαβριηλίδης, διαπίστωσε ότι ένας από τους συναδέλφους του ξόδευε πολύτιμο χρόνο ψάχνοντας… μία επαφή για να προσεγγίσει έναν νέο πιθανό πελάτη, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει ότι ο ίδιος ήξερε… ήδη ένα υψηλόβαθμο άτομο στην συγκεκριμένη εταιρεία που θα μπορούσε να ανοίξει πιο εύκολα την πόρτα αυτή.

    covve_giannis_michailides

    Η εφαρμογή φέρει την ονομασία Covve, και παρέχει την δυνατότητα, μέσα από ένα ιδιαίτερα έξυπνο και εύχρηστο interface απεικόνισης του δικτύου επαφών, επιτρέποντας έτσι στον κάθε επαγγελματία, να κατανοήσει καλύτερα την εμβέλεια και τη δύναμη του προσωπικού του δικτύου επαφών. Παράλληλα, παρέχει τη δυνατότητα ανώνυμης προβολής επαφών συναδέλφων, φίλων και συνεργατών. Και επειδή τα αρχεία επαφών συνήθως… δεν είναι τέλεια, τα καινοτόμα εργαλεία της Covve βοηθούν στο να είναι τα αρχεία πάντοτε πλήρως συμπληρωμένα και όσο το δυνατό πιο ενημερωμένα. Συνυπολογίζοντας ότι το προσωπικό αρχείο επαφών είναι κάτι πολύ ιδιωτικό, η Covve σχεδιάστηκε έχοντας ως ύψιστη προτεραιότητα την προστασία των δεδομένων.

    covve_team
    Covve Team – Από πάνω αριστερά προς τα κάτω δεξιά, Alex Cican, Γιάννης Γαβριηλίδης, Μιχάλης Ασημακόπουλος, Αλέξανδρος Πρωτογερέλλης, AndyNovakovits, Ζαφείρης Μαλαφούρης

    Το συγκεκριμένο προϊόν έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες και έχει δοκιμαστεί κατά το σχεδιασμό από προσωπικό μεγάλων εταιρειών. Μετά από μια επιτυχημένη πρώτη δοκιμαστική έκδοση σε δικηγορικά γραφεία, η εφαρμογή Covve θα είναι διαθέσιμη στην αγορά αυτό το μήνα.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η Covve έχει λάβει στήριξη και κονδύλια από τα διαρθρωτικά ταμεία της ΕΕ, ενώ κατάφερε επίσης να εξασφαλίσει επενδύσεις από τη DataElite, έναν οργανισμό χρηματοδότησης αρχικού κεφαλαίου, που στηρίζεται από μεγάλους επενδυτές του Silicon Valley.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles