19.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Σημαντική διάκριση της Cyta Ελλάδος: Βραβεύθηκε με το «Annual Excellency Award»

    cyta hellas infocom 2014

    Σημαντική διάκριση πέτυχε η Cyta Ελλάδος, που στο πλαίσιο του φετινού 16ου Διεθνούς Συνεδρίου Τηλεπικοινωνιών InfoCom World, βραβεύθηκε με το Βραβείο «Annual Excellency Award» στην κατηγορία «Synergies».

    Το βραβείο απονεμήθηκε στη Cyta Ελλάδος, για τις συνέργειες τις οποίες ανέπτυξε, αξιοποιώντας υφιστάμενους πόρους, με στόχο την παροχή τετραπλών υπηρεσιών στην ελληνική αγορά (Σταθερή, Κινητή, Διαδίκτυο και Τηλεόραση).

    Παραλαμβάνοντας το βραβείο, ο Γενικός Διευθυντής της Cyta Ελλάδος, κ. Χρίστος Λιμνατίτης, εξέφρασε την ικανοποίησή του, γιατί «η εταιρεία, διαθέτοντας ένα δίκτυο ολοκληρωτικά νέας γενιάς, είναι πανέτοιμη να παίξει το δικό της ρόλο στο νέο οικοσύστημα, όπου ο σύγχρονος «always on» χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση με σταθερές και κινητές έξυπνες συσκευές, μέσω δικτύων νέας γενιάς σε υπηρεσίες και εφαρμογές cloud».

    Σημείωσε, μάλιστα, ότι «η Cyta Ελλάδος, αξιοποιώντας τις δικές της υποδομές, αλλά και τις κατάλληλες συνέργειες, είναι η μόνη που παρέχει τετραπλές υπηρεσίες Σταθερής, Κινητής, Διαδικτύου και Τηλεόρασης σε ένα λογαριασμό». Ολοκληρώνοντας, ανακοίνωσε το επόμενο βήμα της εταιρείας, που είναι η επένδυση σε δημιουργία περισσότερων εφαρμογών, προσανατολισμένων στις σύγχρονες ανάγκες, όπως είναι η υπηρεσία Cyta 4U, τονίζοντας ότι «είναι η μόνη η οποία δίνει πρόσβαση στο σταθερό τηλέφωνο του πελάτη, από οποιοδήποτε κινητό ή tablet, από παντού στον κόσμο».

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles