21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Στρατηγική συνεργασία της LG Electronics Ελλάς με την CYTA στην Κύπρο

    Η LG Electronics Ελλάς σε συνεργασία με την εταιρεία Profelco, αντιπρόσωπό της για τη διανομή προϊόντων κινητής τηλεφωνίας στην Κύπρο, ανακοίνωσαν πριν από λίγες μέρες σε εκδήλωση που έγινε στην Λευκωσία, την έναρξη στρατηγικής συνεργασίας με τη CYTA για τη διάθεσή συσκευών μέσω του δικτύου της.

    «Είμαστε ιδιαιτέρως υπερήφανοι που ανακοινώνουμε τη στρατηγική μας συνεργασία με τη CYTA, μία εταιρεία που επίσης προάγει την υψηλή τεχνολογία και τις επαναστατικές λύσεις στην κινητή επικοινωνία. Η CYTA είναι γνωστή για την καινοτόμο οπτική της και την ηγετική της νοοτροπία, η οποία ταιριάζει τέλεια με τη φιλοσοφία της LG», δήλωσε ο κ. Don Kwack, Πρόεδρος της LG Electronics Ελλάς. «Στόχος μας είναι η δημιουργία μίας δυνατής συνεργασίας και ενός καναλιού επικοινωνίας με τους καταναλωτές μας στην Κύπρο, και η CYTA είναι ο καταλληλότερος σύμμαχος σε μία τέτοια προσπάθεια. Είμαστε πεπεισμένοι ότι μαζί, θα δημιουργήσουμε ένα ισχυρό δίκτυο διανομής, το οποίο θα βασίζεται στον σεβασμό προς τον καταναλωτή».

    Η συνεργασία της LG Electronics Ελλάς με την CYTA, τον κορυφαίο πάροχο κινητής και σταθερής τηλεφωνίας στην Κύπρο, ενισχύει την παρουσία της εταιρείας στη Μεγαλόνησο και επιτρέπει στην LG να παρέχει τα πρωτοποριακά της προϊόντα στους Κύπριους καταναλωτές. Με τη συνεργασία αυτή σηματοδοτείται το ξεκίνημα μίας νέας εποχής για την LG και τη CYTA στην Κύπρο, γιατί μαζί Lifes Good!

    Ο κ. Don (Do Yeong) Kwack - Πρόεδρος LG Electronics Hellas S.A.
    Ο κ. Χαράλαμπος Χαραλαμπίδης - Πρόεδρος Δ.Σ. της Profelco LTD


    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles