24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Την προμήθεια, εγκατάσταση και λειτουργία υπολογιστικών διατάξεων (Σέρβερ) εισηγήθηκε ο Μπέν Τζόνσον, για την διερεύνηση του σκανδάλου της κυπριακής οικονομίας!

    Την προμήθεια,  εγκατάσταση  και λειτουργία πλήρους τεχνολογικής υποδομής με  την φιλοξενία υπολογιστικών διατάξεων ( Σέρβερ ) που θα επιτρέπουν σε πρώτη φάση, την  καταχώρηση και επεξεργασία των πολλών χιλιάδων εγγράφων που σχετίζονται με το σκάνδαλο της κυπριακής οικονομίας, εισηγήθηκε ο  Βρετανός εμπειρογνώμονας Μπεν Τζόνσον, ο οποίος όπως είναι γνωστό, έχει προσληφθεί για να βοηθήσει με τις εξειδικευμένες γνώσεις και την πείρα του, τις έρευνες για απόδοση ευθυνών.

    Το θέμα αυτό τέθηκε και συζητήθηκε  πρόσφατα σε συνάντηση  των ανακριτών της υπόθεσης και  των επικεφαλής  της Νομικής  Υπηρεσίας  με τον Βρετανό εμπειρογνώμονα. Λόγω  όμως του υψηλού κόστους που έχει η αγορά ενός τέτοιου σέρβερ ( 600 – 650 χιλιάδες ευρώ), συμφωνήθηκε να γίνουν εκ νέου επαφές  με αρμόδιο τμήμα του υπουργείου οικονομικών, ώστε  να διερευνηθεί η δυνατότητα εξεύρεσης κονδυλίου που θα επιτρέψει την προμήθεια του συγκεκριμένου εξοπλισμού.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles