24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Γαλλία – Αγγλία 1-1

    Το δεύτερο μεγάλο παιχνίδι του Euro 2012 πέρασε στην ιστορία και όπως και το πρώτο (αυτό ανάμεσα στην Ισπανία και την Ιταλία), έμεινε στην ισοπαλία. Αγγλία και Γαλλία έπειτα από ένα ματς που δεν πρόκειται να μείνει ακριβώς «χαραγμένο στη μνήμη» όλων όσοι το παρακολούθησαν, φάνηκαν να συμβιβάζονται με το «Χ» και δίχως να προσφέρουν ιδιαίτερο θέαμα, μοιράστηκαν βαθμούς και –τις λιγοστές- εντυπώσεις.

    Τα «Λιοντάρια» του Hodgson ξεκίνησαν πιο δυνατά στο ματς και πατώντας καλύτερα προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν τους Γάλλους, χάνοντας και μια σπουδαία ευκαιρία όταν ο Milner έχοντας περάσει και τον Lloris, από πλάγια θέση και προ κενής εστίας δεν κατόρθωσε να πλασάρει σωστά. Λίγο αργότερα όμως οι Γάλλοι δεν στάθηκαν τόσο τυχεροί αφού έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Gerrard, ο Joleon Lescott σηκώθηκε ψηλότερα απ’ όλους και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Οι Γάλλοι αφυπνίστηκαν και προσπάθησαν να απαντήσουν. Αρχικά μπορεί να μην τα κατάφεραν αφού ο Diarra δεν κατόρθωσε να νικήσει στην ίδια φάση… Hart και δοκάρι, ωστόσο λίγο αργότερα ο Nasri με πανέμορφο σουτ δεν άφησε και πολλά περιθώρια αντίδρασης στον συμπαίκτη του στη Manchester City ισοφαρίζοντας σε 1-1.

    Κάπως έτσι έκλεισε το πρώτο ημίχρονο για να περάσουμε στο δεύτερο το οποίο δεν είχε απολύτως τίποτα για να περιγράψει κανείς! Τι βγήκαν, τι δεν βγήκαν οι δύο ομάδες από τα αποδυτήρια, το ένα και το αυτό. Το θέαμα ήταν αδιάφορο, οι Γάλλοι έδειχναν να έχουν απλώς μια φλύαρη υπεροχή και από τα πρώτα κιόλας λεπτά της επανάληψης οι δύο ομάδες έδειξαν να συμβιβάζονται με την ισοπαλία. Οι δύο προπονητές δεν έκαναν κάτι για να αλλάξουν την εικόνα του αγώνα και έτσι μοιραία το σκορ έμεινε στο 1-1. Στα αξιοσημείωτα η εμφάνιση –ως βασικός- του 18χρονου Oxlade-Chamberlain της Arsenal για λογαριασμό της Αγγλίας…

     

    Οι συνθέσεις

    Γαλλία: Lloris, Debuchy, Rami, Mexes, Evra, Diarra, Cabaye (Ben Arfa 84’), Malouda (Martin 85’), Nasri, Ribery, Benzema

    Αγγλία: Hart, Johnson, Terry, Lescott, Cole, Milner, Gerrard, Parker (Henderson’ 78), Oxlade-Chamberlain (Defoe 77’), Young, Welbeck (Walcott 90’)

     

    Τα γκολ

    Nasri 39’ – Lescott 30’

     

    Οι κάρτες

    – – Oxlade-Chamberlain, Young

     

    Δείτε βίντεο

     

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles