17.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    10 Cloverfield Lane: O J.J. Abrams έφτιαξε το sequel του Cloverfield χωρίς να το καταλάβει κανείς

    Θυμάστε το Cloverfield; Ήταν η ταινία που τερμάτισε τον όρο “κάμερα στο χέρι” αφού επί δύο ώρες ο J.J.Abrams και ο σκηνοθέτης Matt Reeves μας έτρεχαν πάνω κάτω στη Νέα Υόρκη, δείχνοντας τον τρόμο μέσα από τα μάτια των ηρώων και όχι του σκηνοθέτη. Τo Cloverfield ήταν το Blair Witch Project του τρόμου, αφήνοντας να εννοηθεί πως το τέρας είναι παντού, αλλά δεν μας το έδειχναν ποτέ ξεκάθαρα. Το 10 Cloverfield Lane δεν ξέρουμε εάν θα ακολουθήσει το ίδιο μοτίβο, αλλά με J.J. Abrams στην παραγωγή και John Goodman πρωταγωνιστή, εμείς λέμε “take my money”.

    10 Cloverfield Lane-

    Να θυμίσουμε πως το πρώτο φιλμ είχε τερματίσει επίσης τα όρια του marketing και του hype, κάτι που ίσως και να δικαιολογεί το γεγονός πως το trailer του περίπου sequel εμφανίστηκε από το πουθενά, χωρίς να έχει γίνει κουβέντα για την ταινία. Η παραγωγή της Paramount  που έχει ημερομηνία προβολής 11 Μαρτίου του 2016, αποκαλύπτεται μέσα από ένα κλιπάκι όπου βλέπουμε τους John Goodman, Mary Elizabeth Winstead και John Gallagher Jr. να είναι κλεισμένοι σε ένα καταφύγιο προσπαθώντας προφανώς να προστατευτούν από κάτι κακό που υπάρχει εκεί έξω.
    Όπως είπε ο J.J. Abrams η ιδέα για το φιλμ που σκηνοθετεί ο Dan Trachtenberg του είχε έρθει από καιρό και ήθελε να κάνει ένα “blood relative” του Cloverfield, ότι και να σημαίνει αυτό τέλος πάντων. Και φυσικά παραδέχεται πως ήθελαν να κρατήσουν τίτλους, story, κλπ. καλά κρυμμένα μέχρι τελευταίας στιγμής.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles