12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    100 εκ. ευρώ χαμένα σε πόντους επιβράβευσης! Γιατί το app της Wadata είναι η λύση!

    H Wadata,  online marketplace app (https://app.wadata.io), είναι πλέον διαθέσιμη στο ευρύ κοινό. Το ψηφιακό πορτοφόλι της Wadata επιτρέπει στα μέλη της πλατφόρμας να μετατρέπουν τους πόντους από σχήματα επιβράβευσης και τις καθημερινές online αγορές σε ένα ενιαίο ψηφιακό νόμισμα (wadata coin) που μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού στις εταιρείες του δικτύου. Η συνολική αξία των πόντων επιβράβευσης που παραμένουν σε εκκρεμότητα είναι πάνω από 500 δις $ παγκοσμίως και σε αυτό προστίθενται κάθε χρόνο επιπλέον 15% – 20 %. Στην Ελλάδα εκτιμάται ότι η αντίστοιχη αξία υπερβαίνει τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

    To νέο καινοτόμο ψηφιακό πορτοφόλι έρχεται να δώσει λύση στα εκατομμύρια χαμένων πόντων και ταυτόχρονα να δημιουργήσει μια δυνατή αγοραστική ισχύ στον μέσο καταναλωτή καθώς πλέον ανταμείβεται σφαιρικά για τις αγορές του στα καταστήματα της επιλογής του. Η Wadata του δίνει την δυνατότητα α) να χρησιμοποιήσει τους πόντους από το να μένουν “αδρανείς”  β) να επιλέξει το πώς και για ποιές αγορές θα τους χρησιμοποιήσει γ) σε ένα δίκτυο επιχειρήσεων και όχι μόνο στην εταιρεία που κέρδισε τους πόντους αρχικά.

    O co-founder και CXO, Χρήστος Παπανδρόπουλος, δήλωσε:

    “ Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που προσφέρουμε στον σύγχρονο καταναλωτή μια ολιστική εφαρμογή διαχείρισης ψηφιακού πορτοφολιού με την οποία μπορεί άμεσα και χωρίς να χρησιμοποιεί πραγματικά χρήματα να ανταμειφθεί σε δεκάδες επιχειρήσεις του δικτύου μας. Αντίστοιχα οι επιχειρήσεις έχουν πλέον ένα νέο καινοτόμο κανάλι προβολής που καλύπτει οριζόντια την ελληνική αγορά και έτσι άμεσα βλέπουν διαφορά στο πλήθος που τους επισκέπτεται είτε στο online είτε στο φυσικό κατάστημα”

    Η εφαρμογή της Wadata υποδέχεται καθημερινά νέα μέλη στο https://app.wadata.io.

    Λίγα λόγια για την Wadata:

    Η wadata αποτελεί ένα online marketplace που συνδέει καταναλωτές και μέλη loyalty προγραμμάτων με εταιρείες λιανικής πώλησης. Το όραμα μας είναι να ενισχύσουμε την αγοραστική δύναμη του καταναλωτή και την εμπειρία πιστότητας που προσφέρουν οι εταιρείες στα μέλη τους δημιουργώντας ένα ψηφιακό πορτοφόλι. Η εταιρεία μας ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2021  και αποτελείται από μια ομάδα συνεργατών με μεγάλη εμπειρία σε θέματα CRM , loyalty, customer engagement και customer experience.  Δείτε περισσότερα στο https://wadata.io/

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles