13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    10χρονος ξεκλειδώνει το iPhone X της μητέρας του, ξεγελώντας το FaceID!

    Ένα video που συζητείται πολύ… Μία κάτοχος του iPhone X δείχνει πώς ο 10χρονος γιος της κατάφερε να ξεκλειδώσει το νέο της smartphone, ξεγελώντας το FaceID, την αναγνώριση προσώπου της συσκευής!

    Η Apple έχει σημειώσει ήδη ότι παιδιά κάτω των 13 ετών έχουν περισσότερες πιθανότητες να ξεγελάσουν το Face ID “επειδή τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του προσώπου τους μπορεί να μην έχουν αναπτυχθεί πλήρως”. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η …ομοιότητα του μικρού με τη μητέρα του ήταν αρκετή για το ξεκλείδωμα της συσκευής, μέσω ενός συστήματος που θεωρείται ότι αποτυγχάνει 1 φορά στο εκατομμύριο.

    Πριν από μερικές ημέρες, η βιετναμέζικη εταιρεία ασφαλείας Bkav χρησιμοποίησε μια μάσκα που ανέπτυξε για να “ξεγελάσει” την ταυτότητα προσώπου και να ξεκλειδώσει ένα iPhone X. Η μάσκα αξίας $150 δημιουργήθηκε από 3D εκτύπωση, μετά από σύνθεση 2D εικόνων και με ειδική επεξεργασία στα μάγουλα. Η εταιρεία ασφαλείας σημειώνει μάλιστα ότι θεωρεί ότι τα δακτυλικά αποτυπώματα ανώτερη μορφή βιομετρικής προστασίας για τους κατόχους smartphone σε σύγκριση με την αναγνώριση προσώπου.

    Εσείς θα εμπιστευόσασταν το FaceID;

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles