16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    10o Συνέδριο MOBILE & CONNECTED WORLD: “The holy grail of connectivity” – Πραγματοποιείται αύριο σε 3D Hybrid μορφή (Physical – Interactive – Digital)

    Το πρώτο 3D Hybrid Event ( Physical – Interactive – Digital) αποτελεί το φετινό Infocom Mobile που θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί (Τρίτη 14 Ιουλίου 2020) στην Αθήνα, με αντικείμενο τις ψηφιακές τεχνολογίες. Το Infocom Mobile χαρακτηρίζεται φέτος από αυξημένο interactivity, καθώς θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά ενώ φυσική παρουσία θα έχουν οι ομιλητές, οι εταιρείες που συμμετέχουν ως χορηγοί και οι καλεσμένοι τους. Παράλληλα, σε όλους τους υπόλοιπους που θα κάνουν εγγραφή στο συνέδριο (για δωρεάν εγγραφή πατήστε 👉 https://bit.ly/3gJeFLE) θα σταλεί link για την παρακολούθηση μέσα από τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες (Zoom, YouTube, Facebook).

    Στόχος του φετινού Infocom Mobile είναι να αναδείξει υπό το πρίσμα της πανδημίας, τα ζητήματα και τις λύσεις σε τρεις κύριους τομείς. Ο πρώτος είναι αυτός των υλικοτεχνικών υποδομών (hardware), καθώς έγινε προφανές κατά τη διάρκεια της «καραντίνας» ότι χρειάζεται διαρκή αναβάθμιση ο εξοπλισμός που διαθέτουν καταναλωτές και επιχειρήσεις.

    Ο δεύτερος είναι αυτός του λογισμικού και των εφαρμογών που θα έρθουν να καλύψουν τις νέες ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί. Ανάγκες που απαιτούν και διαφορετικές, πιο σύγχρονες υπηρεσίες, ένας τομέας που θα μας απασχολήσει στην τρίτη ενότητα του συνεδρίου.

    Τέλος, τα νέα και πιο ευέλικτα μοντέλα λειτουργίας με την εργασία εξ αποστάσεως να έρχεται στο προσκήνιο είναι ένας άλλος σημαντικός τομέας που θα μας απασχολήσει το φετινό Infocom Mobile αφού όλα δείχνουν ότι το remote working ήρθε για να μείνει.

    Σε κάθε περίπτωση το φετινό Infocom Mobile θα είναι αλλιώτικο από τα άλλα γιατί είναι το πρώτο υβριδικό phygital συνέδριο γεγονός που επιτρέπει αυξημένο interactivity και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο αξίζει και να το παρακολουθήσει κανείς, να συμμετέχει ενεργά αλλά και να το υποστηρίξει.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles