BREAKING

11ο Φεστιβάλ Κάλτ Ελληνικού Κινηματογράφου: Hit Me, Hit Me, Hit Me!

Τα 11 του χρόνια κλείνει φέτος το Φεστιβάλ Καλτ Ελληνικού Κινηματογράφου και θα τα γιορτάσει όπως κάθε χρόνο στο GAGARIN 205 σε μια σύναξη παράδοξων σινεφίλ από την 1 η ως τις 3 Φεβρουαρίου που, ως είθισται, θα βγουν από τα λαγούμια τους για άγριο σινεφιλ σεξ. Ταινίες για όλα τα μεγέθη που διατηρούν το μύθο τους θα προβληθούν στο 3ήμερο φεστιβάλ - θεσμό σε μια συνάντηση απενοχοποιημένη. Η αντι-πρόταση που ήρθε πριν από 11 χρόνια να ταράξει τα νερά με μια ντανταϊστική, πανκ προσέγγιση του σύγχρονου κινηματογραφικού τοπίου θα είναι και φέτος παρούσα, με νέο πλούσιο υλικό.

Αυτή τη φορά, μαζί με τον πορνόγερο Νίκο Τριανταφυλλίδη – εμπνευστή και καλλιτεχνικό διευθυντή – στις καρέκλες των συνδιοργανωτών και υπεύθυνων του προγράμματος έκατσαν ο μουσικός και σκηνοθέτης Αλέξανδρος Βούλγαρης (The Boy) και ο σκηνοθέτης Φωκίων Μπόγρης. Φρέσκο αίμα πιτσιλάει την οθόνη!
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει «κλασσικές» αγαπημένες ταινίες, ξεχασμένα διαμάντια της λάσπης αλλά και νέες πολλά υποσχόμενες παραγωγές με προδιαγραφές overdose . Τιμώμενο πρόσωπο φέτος θα είναι ο ηθοποιός Διονύσης Ξανθός-ένας μοναχικός καβαλάρης της εικόνας- ο οποίος και θα βραβευθεί ενώ παράλληλα θα προβληθεί ένα φετίχ αφιέρωμα με τα best of the best της προσεγμένης και ολιγαρκούς φιλμογραφίας του.

Εξυπακούεται ότι το βράδυ του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο party – όργιο υπό την αιγίδα των ακατανόμαστων Trashformers - όνομα και πράγμα - ενώ την Κυριακή, «Κυριακή Κοντή Γιορτή», ένα “κολασμένο” – πάνελ με θέμα “Φεστιβάλ Καλτ Ελληνικού Κινηματογράφου – 10 χρόνια μετά” και συμμετέχοντες στη συζήτηση τους Πέτρο Τατσόπουλο, Θανάση Χειμωνά, Δημήτρη Κολιοδήμο, Γιώργο- Ίκαρο Μπαμπασάκη, Νίνο Φενέκ Μικελίδη και Νίκο Τριανταφυλλίδη θα ... διεγείρει το κοινό και... ό,τι ήθελε προκύψει!

Η απόσταση που χωρίζει τον Παντελή Βούλγαρη- «παρών» με σάρκα και οστά την βραδιά που στο Gagarin θα γίνει του... «Βιετνάμ» και τον ... Χρήστο Κάλοου – μοχθηρό κάθαρμα στους «Δρόμους της Βίας»- είναι, βέβαια, χαοτική. Αυτό, όμως, που μας ενώνει όλους, μέσα από την προσωπική μας οδύσσεια, είναι η ανιδιοτελής αγάπη για τον κινηματογράφο.

Εδώ και τώρα κόλαση!

Τιμή ημερήσιου εισιτηρίου: 5 ευρώ
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το
gagarin205.gr και το greekcultfilmfestival.gr

Πρόγραμμα Φεστιβάλ

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του 11ου Φεστιβάλ Καλτ ελληνικού κινηματογράφου

Παρασκευη 01 Φεβρουαρίου
Σάββατο 02 Φεβρουαρίου
Κυριακή 03 Φεβρουαρίου

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου, 23.00 (μετά τη λήξη των προβολών)
Trashformers party!

Τα τσογλάνια οι TRASHFORMERS δεν μασάνε…

Μετά από 9 χρόνια αλητείας και TRASH PARTIES είναι καλεσμένοι στο 11o Φεστιβάλ Καλτ Ελληνικού Κινηματογράφου για να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα! Με εικόνα και ήχο θα κάνουν τη βραδιά μια ταινία cult που δεν είδαμε ποτέ.

Πέρα από το δυνατό DJ και VJ set έρχονται οπλισμένοι με τη μπάντα τους για ένα μουσικό live show αφιερωμένο στον Ελληνικό cult κινηματογράφο! Όσοι τους ακολουθούν, ξέρουν καλά τί να περιμένουν... δεν θα μείνει σταγόνα ιδρώτα από τον πολύ χορό. Ε, στο κάτω-κάτω άμα ακόμα δεν γουστάρεις... άντε σπάσε ρε μαλάκα!

Η αλήθεια βρίσκεται στους TRASHFORMERS, ΓΚΕ-ΓΚΕ;

0 Comment