19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    12 συλλήψεις ατόμων που διέρρευσαν εσωτερικές πληροφορίες της Apple την περασμένη χρονιά

    Εσωτερικό σημείωμα προς τους εργαζομένους της Apple το οποίο κυκλοφόρησε online αποκαλύπτει ότι, κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς, εντοπίστηκαν 29 άτομα που διέρρευσαν πληροφορίες για την εταιρεία, από τα οποία 12 συνελήφθησαν. Από την Apple, μάλιστα, γίνονται αρκετά αυστηροί στο σημείωμα, αναφέροντας ότι όσοι συλλαμβάνονται να διαρρέουν δεδομένα της εταιρείας “όχι απλά χάνουν τη δουλειά τους, αλλά αντιμετωπίζουν εξαιρετικές δυσκολίες στην εξεύρεση εργασίας αλλού”.

    apple

    Η Apple σημειώνει και κάποιες από τις πληροφορίες που διέρρευσαν. Σε μία περίπτωση, αναφέρεται συνάντηση στην οποία ηγήθηκε ο επικεφαλής μηχανικός λογισμικού της εταιρείας, Craid Federighi. Κατά τη διάρκεια του meeting, ο Federighi σημείωσε ότι κάποιες από τις λειτουργίες software για το iPhone θα καθυστερούσαν και κάποιος διέρρευσε αυτές τις πληροφορίες στα media. Η Apple ανακάλυψε ποιος ήταν και τον απέλυσε άμεσα. Σε μία άλλη περίπτωση, διέρρευσαν λεπτομέρειες για ένα πακέτο software που δεν είχε κυκλοφορήσει, δίνοντας πληροφορίες για το iPhone X και το πιο πρόσφατο Apple Watch, προτού αυτά παρουσιαστούν.

    Η Apple φαίνεται πως καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να περιορίσει τις διαρροές σε όλα τα επίπεδα, όσον αφορά την πνευματική της ιδιοκτησία, αλλά και να εντοπίζει άτομα που προσπαθούν να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες που δε δικαιούνται. Παρ’ όλα αυτά, leakers συνεχίζουν να υπάρχουν και, όπως φαίνεται, η εταιρεία έχει σκοπό να λαμβάνει σκληρά μέτρα για να τους περιορίσει…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles