21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    15 προϊόντα και υπηρεσίες της Google που ίσως δε γνώριζες

    Είναι ένας από τους κολοσσούς του Διαδικτύου εδώ και χρόνια. Η Google (και η μητρική της πλέον Alphabet) έχει τους πόρους να αναπτύξει υπηρεσίες που μπορούν να σας φανούν χρήσιμες σε πολλές περιστάσεις. Από τις πιο απλές (π.χ. τρικ στο Google search έως πιο σύνθετες). Ας δούμε κάποιες λίγο πιο… άγνωστες από αυτές.

    google

    1. Google Keep

    Google-Keep-for-mobile

    Το Google Keep είναι μια φοβερή εφαρμογή σημειώσεων για desktop και κινητά. Ο φωτεινός και ωραίος σχεδιασμός του δημιουργεί ωραία αίσθηση για τις to-do λίστες σας και μπορείτε ακόμα και να έχετε υπενθυμίσεις που θα επικοινωνούν με το Gcalendar σας.

    2. Gmailify

    gmailify

    Ακόμη και αν δεν χρησιμοποιείτε το email της Google μπορείτε να κάνετε… Gmailify τσον Yahoo, Outlook ή Hotmail λογαριασμό σας, προσθέτοντας όλα τα στοιχεία σχεδιασμού του Gmail χωρίς να αλλάξετε το email σας.

    3. Project Sunroof

    project-sunroof

    Η Google ξεκίνησε το Project Sunroof στα τέλη του περασμένου χρόνου ώστε να ενθαρρύνει περισσότερους ανθρώπους να βάλουν στα σπίτια τους ηλιακούς. Βασισμένο σε χαρτογράφηση υψηλής εναέριας ανάλυσης και στις τοπικές καιρικές συνθήκες, το εργαλείο επιτρέπει στους χρήστες να ελέγξουν πόσα χρήματα θα μπορούσαν να εξοικονομήσουν με τη μετάβαση σε ηλιακούς.

    4. Timer

    timer

    Μπορείτε να ορίσετε ένα χρονόμετρο στη Google και να ακούσετε μια ειδοποίηση όταν τελειώσει ο χρόνος, γκουγκλάροντας οποιοδήποτε χρονικό διάστημα και στη συνέχεια timer!

    5. Google Sky

    google sky

    Το Google.com/sky σας επιτρέπει να εξερευνήσετε το σύμπαν χρησιμοποιώντας εικόνες από δορυφόρους της NASA, του Sloan Digital Sky Survey και του τηλεσκοπίου Hubble.

    6. Google Ngrams

    Google Ngrams

    Το Google Ngrams είναι ένα διασκεδαστικό εργαλείο που σας επιτρέπει να αναζητήσετε λέξεις σε 5,2 εκατομμύρια βιβλία που έχουν εκδοθεί μεταξύ 1500 και 2008, ώστε να δείτε πώς έχουν χρησιμοποιηθεί και αλλάξει με την πάροδο του χρόνου.

    7. Προφορά αριθμών 

    Προφορά αριθμών

    Δεν ξέρετε πώς να προφέρετε μεγάλους αριθμούς στα αγγλικά; Η Google θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πώς να προφέρετε έναν μεγάλο αριθμό αν πληκτρολογήσετε «= english» μετά από αυτόν.

    Διαβάστε τη συνέχεια στο secnews.gr

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles