12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    15χρονος σημάδεψε με όπλο περιπολικό για ένα βίντεο στο Tik Tok

    Είναι γνωστό ότι τα social media παίζουν πλέον σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα μαθητών ή φοιτητών. Μέχρι που όμως μπορεί να φτάσει ένας νέος, προκειμένου να αναρτήσει το ιδανικό video στο Tik Tok;

    Όπως φαίνεται αρκετά μακριά, αν λάβουμε υπόψη ένα περιστατικό που πριν από λίγες μέρες έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη. Αναλυτικά, μια παρέα 15χρονων, το βράδυ του Σαββάτου πλησίασαν στην περιοχή της Χαριλάου δύο άτομα. Με ψεύτικο πιστόλι άρχισαν να απειλούν πως θα τους ληστέψουν, χωρίς ωστόσο το περιστατικό να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Η Αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό και έφτασε στο σημείο.

    Το αποτέλεσμα ήταν ένα από τους νεαρούς να βγει μπροστά στο περιπολικό και να αρχίσει να σημαδεύει. Οι αστυνομικοί βγήκαν έξω από το όχημα, πιάνοντας αρχικά τον έναν από την παρέα των ανηλίκων. Στη συνέχεια συνέλαβαν και τα άλλα άτομα. Όπως έγινε γνωστό, σκοπός τους ήταν να δημοσιεύσουν το video με τη δράση τους στο Tik Tok.

    Διαβάστε επίσης:

    “Ναυάγησαν” τα σχέδια του Facebook για τo Instagram Kids

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles