15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    1,62 εκατ. δολάρια για το πρώτο comic που εμφανίστηκε η Wonder Woman

    Η γνωστή ηρωίδα της DC Comics «Wonder Woman» έκανε την πρώτη της εμφάνιση το 1941 στο 8ο τεύχος του «All Star Comics». Σε πρόσφατη δημοπρασία του οίκου Heritage Auctions, 70 περίπου χρόνια μετά, ένα αντίγραφο του συγκεκριμένου τεύχους που είχε στην κατοχή του ένας συλλέκτης, πωλήθηκε στο εκπληκτικό ποσό των 1,62 εκατομμυρίων δολαρίων.

    Εκτός από το πρώτο κόμικ «Wonder Woman», ένα ακόμη ξεχώρισε. Πρόκειται για το εξώφυλλο από το πρώτο τεύχος του «The Dark Knight Returns» από τη δεκαετία του ’80, που δημιουργήθηκε από τους Φρανκ Μίλερ και Λιν Βάρλεϊ. Το εξώφυλλο πωλήθηκε στην τιμή των 2,4 εκατομμυρίων δολαρίων και αναδείχθηκε το πιο ακριβό στη δημοπρασία Comics & Comic Art Signature του οίκου Heritage Auctions, που συγκέντρωσε το ποσό των 24 εκατομμυρίων δολαρίων από τις 16 έως τις 19 Ιουνίου. Άλλες αξιοσημείωτες πωλήσεις, ήταν δύο αντίτυπα Fantastic Four #1 που πουλήθηκαν για 420.000 δολάρια και 240.000 δολάρια, καθώς και ένα αντίγραφο του 29ου τεύχους του Detective Comics που αποκτήθηκε στην τιμή των 276.000 δολαρίων. Τεύχος του Amazing Spider-Man πωλήθηκε στην τιμή των 43.200 δολαρίων καταρρίπτοντας νέο ρεκόρ για κόμικ από την περίοδο του 2000.

    Διαβάστε επίσης:

    Άλλαξε γνώμη για τα NFTs και το metaverse ο Keanu Reeves (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles