16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    1GB δώρο με κάθε νέα κάρτα COSMOTE Prepaid Mastercard

    1GB δώρο με κάθε ενεργοποίηση νέας προπληρωμένης κάρτας COSMOTE Prepaid Mastercard προσφέρει σε όλους τους καταναλωτές η COSMOTE, μέχρι και τις 23 Σεπτεμβρίου.

    COSMOTE Prepaid Mastercard_ 1GB offer

    Η COSMOTE Prepaid Mastercard είναι και η μόνη προπληρωμένη κάρτα που με κάθε 1€ αγορών, προσφέρει 5MB. Έτσι μπορούν να κάνουν τις φθινοπωρινές τους αγορές, να προμηθευτούν τα σχολικά είδη κλπ. φορτώνοντας με ΜΒ το κινητό τους.

    Με την COSMOTE Prepaid Mastercard, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα, μπορεί κανείς να πραγματοποιεί με ασφάλεια τις αγορές του σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα με το σήμα Mastercard στην Ελλάδα και το εξωτερικό, και ταυτόχρονα να αποκτά MB στο κινητό του. Τα ΜΒ αυτά μπορεί να τα καταναλώσει είτε o ίδιος ο χρήστης, είτε να τα μεταβιβάσει δωρεάν σε άλλο συνδρομητή COSMOTE, τη στιγμή που τα επιθυμεί ή τα έχει ανάγκη. Έτσι μπορεί να απολαμβάνει περισσότερο χρόνο στο Internet και στα social media, να βλέπει video online ή να ακούει την αγαπημένη του μουσική.

    Η διαχείριση της κάρτας αλλά και των MB γίνεται μέσα από την εφαρμογή COSMOTE Prepaid.

    Την COSMOTE Prepaid Mastercard μπορεί κανείς να την αποκτήσει πολύ εύκολα σε ένα κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ, απλά με την αστυνομική του ταυτότητα. Περισσότερα στο cosmote.gr/prepaidmastercard.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles