13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    1MORE Spearhead VR Gaming Headphones & RHA DACAMP L1 από τη Salas Headphones

    Η εταιρεία Salas Headphones φροντίζει, εδώ και χρόνια, να απογειώνει τον ήχο που απολαμβάνετε καθημερινά στις συσκευές σας. Με προϊόντα από κορυφαίες εταιρείες όπως οι  v-moda, aiaiai, rha headphones και 1MORE, εγγυάται την ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς.

    1MORE Spearhead VR Gaming Headphones
    Για μία υπερ-ρεαλιστική 3D gaming εμπειρία

    1MORE Spearhead VR Gaming Headphones

    Αναζητάτε τα τέλεια ακουστικά για μία υπερ-ρεαλιστική 3D gaming εμπειρία; Μόλις τα βρήκατε. Είναι τα 1MORE Spearhead VR Gaming Headsets, τα οποία (καθόλου τυχαία, βέβαια) είναι υποψήφια για βραβείο καινοτομίας στη CES 2018. Με 50mm Maglev Graphene Driver, υποστήριξη 7.1 channel surround sound για δυνατό ήχο χωρίς περιορισμούς και Enviroment Noise Cancelling για να μην ενοχλείστε σε κανένα περιβάλλον, τα 1MORE Spearhead VR Gaming Headsets θα γίνουν το αγαπημένο σας …ζευγάρι ακουστικά.

    RHA DACAMP L1
    Φορητός ενισχυτής ακουστικών και DAC

    rha_dacamp_l1

    Ένα portable DAC/HEADPHONE AMPLIFIER, βραβευμένο με EISA AWARD ως το καλύτερο μοντέλο στην κατηγορία του. Διαθέτει ξεχωριστά DACs ES9018K2M και ενισχυτές κλάσης AB για κάθε στερεοφωνικό κανάλι. Έρχεται με εξόδους 3.5mm και Mini XLR για χρήση με ευρείας γκάμας ακουστικών (12-600 ohms), ενώ είναι συμβατό με iOS, Android, Mac και Linux μέσω USB και με mini-TOSLINK ή 3.5mm line in.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles