20.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    1More Stylish in-ear: Διακριτικά και high-end!

    Πολλοί είναι οι χρήστες που ακόμα και σήμερα, την “ασύρματη” εποχή, επιλέγουν ενσύρματα ακουστικά για το κινητό τους, ώστε να απολαμβάνουν την αγαπημένη τους μουσική αλλά και να πραγματοποιούν τις κλήσεις τους. Από την Salas Headphones έφτασε στα γραφεία μας το 1More Stylish in-ear σετ και δε χάσαμε την ευκαιρία να τα δούμε από πρώτο “χέρι”!

    1more stylish wired (2)

    Όπως υποδηλώνει και η ονομασία τους, ξεχωρίζουν χάρη στο σχεδιασμό τους, ενώ σε υψηλά επίπεδα είναι και η ποιότητα κατασκευής. Το καλώδιο με μήκος 1,25m καταλήγει σε βύσμα 3,5mm 90 μοιρών, ενώ ένα πολύ διακριτικό controller 3 πλήκτρων με μικρόφωνο στο πίσω μέρος του επιτρέπει τον έλεγχο έντασης, αναπαραγωγής και κλήσεων. Διαθέτουν dual dynamic οδηγούς από τιτάνιο και διάφραγμα από γραφένιο με ευαισθησία 98dB και ισχύ 5mW, ενώ το συνολικό βάρος του σετ δε ξεπερνάει τα 15 γραμμάρια!

    1more stylish wired (3)

    1more stylish wired (1)

    Έτσι, σε συνδυασμό με τον εργονομικό σχεδιασμό τους, είναι πολύ άνετα στη χρήση και δε θα φύγουν με τίποτα από τα αυτιά σας! Το MEMS μικρόφωνο εξασφαλίζει καθαρό ήχο για τους συνομιλητές σας ενώ το χάλκινο καλώδιο διαθέτει ενισχυμένη επένδυση ώστε να μη φθείρεται εύκολα με την πάροδο του χρόνου. Στη συσκευασία θα βρείτε και nylon θήκη μεταφοράς ενώ τα 1More Stylish είναι και στεγανά απέναντι σε μικρές ποσότητες υγρών (sweatproof).

    Είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά και περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.salasheadphones.gr

     

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles