19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    2 σε 1 και PC και… φούρνος! Δείτε πως ένας user φτιάχνει ιαπωνικό curry πάνω σε μια AMD CPU!

    Σίγουρα υπάρχει κάποιος λόγος που οι εταιρείες προτείνουν πάντοτε να δίνουμε ξεχωριστή βαρύτητα στη σωστή ψύξη των εσωτερικών τμημάτων του PC μας. Αυτό συμβαίνει γιατί τόσο η CPU, όσο και η GPU εάν δεν ψυχθεί σωστά με ένα ικανότατο σύστημα παθητικής ή ενεργητικής ψύξης μπορεί να κάνει θαύματα, αυξάνοντας τόσο την απόδοση του PC σας, όσο και την αντοχή του στο πέρασμα του χρόνου. Ωστόσο, εάν ένας PC user δεν μπορέσει για οποιαδήποτε λόγο να επιτύχει τη σωστή θερμοκρασία στο κουτί του PC του, τότε δεν αποκλείεται να παρουσιαστούν μια σειρά από προβλήματα που ενδεχομένως να οδηγήσουν ακόμη και στην βλάβη των hardware parts του συστήματος σας.

    Πάντως ένας user, θέλοντας να γυρίσει ένα διασκεδαστικό video, το οποίο συγχρόνως αποδεικνύει παράλληλα πόσο μπορεί να θερμανθεί μια CPU, κατάφερε να μαγειρέψει ιαπωνικό curry πάνω σε έναν επεξεργαστή της AMD! Ναι, δεν κάνουμε πλάκα, ο συγκεκριμένος χρήστης επιβεβαιώνει την κλασική παροιμία που αναφέρει ότι μπορείς να ψήσεις ακόμη και… αυγό πάνω σε μία CPU που καίει. Όπως θα διαπιστώσετε και από το σούπερ διασκεδαστικό video που ακολουθεί, ο εν λόγω PC user τοποθετεί ένα μικρό σκεύος πάνω στην CPU του υπολογιστή του και στη συνέχεια ξεκινάει τη διαδικασία του μαγειρέματος και όντως καταφέρνει να ετοιμάσει ένα λαχταριστό πιάτο ιαπωνικού curry, για αυτό ας αφήσουμε καλύτερα την εικόνα να μιλήσει από μόνη της…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles