20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το 2013 πήγε περίφημα για τη Huawei…

    Ανακοινώθηκαν επίσημα τα οικονομικά αποτελέσματα της Huawei για το οικονομικό έτος του 2013 και δείχνει καθαρά πως η εταιρεία βρίσκεται στο σωστό δρόμο, αν μη τι άλλο…

    Τα συνολικά έσοδά της αυξήθηκαν κατά 8% σε σχέση με το 2012, αγγίζοντας τα 39,6 δις δολλάρια, ενώ τα λειτουργικά κέρδη της αναμένονται να κυμανθούν μεταξύ 4,72 δις και 4,85 δις! Τα καθαρά κέρδη της δεν είναι γνωστά αλλά αναμένονται και αυτά να είναι αυξημένα σε σχέση με το 2012.

    huawei-2013-2

    Αξίζει να αναφέρουμε δύο σημαντικά στοιχεία: Πρώτον πως η Huawei διαρκώς επεκτείνεται πέρα από τα «στενά» σύνορα της Κίνας και το 2012 τα 2/3 των εσόδων της προήλθαν από αλλοδαπές αγορές, αλλά και το ότι δεν προσπαθεί να…αυγατίσει τα λεφτά της, παρά επενδύει σημαντικά σε έρευνα και ανάπτυξη, έχοντας ξοδέψει περισσότερα από 5,4 δις δολλάρια συνολικά μέχρι στιγμής σε αυτό τον τομέα.

    Όσο για το 2014, η κεκτημένη ταχύτητά της αλλά και ο επερχόμενος οκταπύρηνος mobile επεξεργαστής της μάλλον θα της προσφέρουν ακόμη μια επιτυχημένη χρονιά, χωρίς όμως να μένει εκτός του παιχνιδιού των Windows Phones, που δείχνουν να ανεβαίνουν με τη σειρά τους.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles