21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    21 Days of Y’ello Care από την MTN: Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο

    mtn 21 yello days safe internet

    Στην ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο είναι επικεντρωμένο το φετινό εθελοντικό πρόγραμμα 21 Days of Yello Care που διοργανώνεται για 8η συνεχή χρονιά από την ΜΤΝ (ξεκίνησε την 1η Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 21 Ιουνίου), συμπεριλαμβάνει αρκετές ενέργειες που συσχετίζονται με την σωστή χρήση του διαδικτύου.

    Ειδικότερα για φέτος, το πρόγραμμα 21 Days of Yello Care συμπεριλαμβάνει αρκετές ενέργειες που συσχετίζονται με την σωστή χρήση του διαδικτύου. Στο πλαίσιο αυτό, η ΜΤΝ, ετοίμασε μια πρωτοποριακή εφαρμογή στη σελίδα της στο Facebook www.facebook.com/MTNCyprus, μέσω της οποίας μπορεί κανείς να λάμβανει απευθείας στο email του βασικές οδηγίες πρόληψης και προφύλαξης για τη σωστότερη πλοήγηση στο διαδίκτυο.

    Συγκεκριμένα, όποιος απαντήσει ένα σύντομο ερωτηματολόγιο, θα λαμβάνει στην συνέχεια στο email του, πληροφορίες που τον αφορούν (ανάλογα  πάντα με τις απαντήσεις  που έδωσε στο ερωτηματολόγιο). Η συγκεκριμένη εφαρμογή μέσα από τις ερωτήσεις αναγνωρίζει εάν ο χρήστης είναι γονέας, έφηβος ή ενήλικας χωρίς παιδιά και στέλνει στο e-mail του τις ανάλογες οδηγίες για το πώς να είναι σίγουρος ότι αυτός και η οικογένεια του σερφάρουν με ασφάλεια,  τη σημαντικότητα της επικοινωνίας καθώς και τί κανόνες μπορούν να θέσουν στα παιδιά τους, πώς να προστατέψουν τα παιδιά τους από το cyberbullying, τι ψάχνουν οι έφηβοι στο διαδίκτυο, τη σημαντικότητα της διασφάλισης της ιδιωτικότητας τους μέσω των ρυθμίσεων της συσκευής ή των εφαρμογών τους,  πώς να αναγνωρίζουν τα σημάδια εθισμού στον εαυτό τους ή στα παιδιά τους κ.α. πολλά.

    Σημειώνεται επίσης ότι, το προσωπικό των καταστημάτων της MTN κατά τη διάρκεια των 21 αυτών ημερών, θα ενημερώνει, θα ενθαρρύνει και θα βοηθά τους επισκέπτες των καταστημάτων να απαντήσουν το σύντομο αυτό ερωτηματολόγιο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles