14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    25 χρόνια Thinkpad: Μοιραστείτε τη δική σας… Thinkpad ιστορία!

    H Lenovo γιορτάζει ένα τέταρτο του αιώνα από την κυκλοφορία του laptop ορόσημου, με την κυκλοφορία του Limited Edition ThinkPad Anniversary Edition 25, αλλά και του site thinkstories.com όπου μπορείτε να μοιραστείτε και τις δικές σας Thinkpad ιστορίες.

    Σχεδιασμένο από τον Richard Sapper και κατασκευασμένο από τα εργαστήρια Yamato Labs στην Ιαπωνία, το αυθεντικό ThinkPad 700C παρουσιάστηκε στις 5 Οκτωβρίου 1992.

    ThinkPad 700C

    Εμπνευσμένο από το παραδοσιακό Ιαπωνικό bento box, το 700C ήταν η αρχή μιας εκπληκτικής διαδρομής. Μέσα σε λίγους μόνο μήνες κέρδισε πάνω από τριακόσια βραβεία και έγινε σύμβολο status για προέδρους και CEOs εταιρειών. Με 130 εκατομμύρια τεμάχια σε πωλήσεις έκτοτε, το ThinkPad αποτελεί ορόσημο της βιομηχανίας ηλεκτρονικών υπολογιστών. Έχει βοηθήσει εξερευνητές να φτάσουν στα πιο απομακρυσμένα σημεία της γης, έχει υποστηρίξει δεκάδες αποστολές στο διάστημα αλλά και αμέτρητες επιχειρήσεις να αναπτυχθούν.

    Κάνοντας μια ιστορική αναδρομή μέσα στα χρόνια η Lenovo συγκέντρωσε πολλές ιστορίες όπου το ThinkPad άλλαξε τον κόσμο. Όμως σας δίνει την ευκαιρία να στείλετε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες, για να τις δημοσιεύσει στο site της.

    Δείτε τρεις ιστορίες που επιλέξαμε…

    ADRIENNE STRONG

    “Ως ιατρικός ανθρωπολόγος, χρησιμοποιώ το ThinkPad μου για μια μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων, αλλά τίποτα δε μου φέρνει περισσότερη χαρά από τη χρήση τεχνολογίας για να αντιμετωπίσω εμπόδια. Στις μελέτες μου, διεξάγω έρευνα σχετικά με την πρόσβαση σε υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, του τοκετού και της περιόδου μετά τη γέννα στην Τανζανία. Πέραν της δυνατότητας διεξαγωγής συνεντεύξεων και τη διευκόλυνση των συζητήσεων με τους επικεφαλής των κοινοτήτων, η τεχνολογία μου επέτρεψε να δικτυωθώ και να συγκεντρώσω πάνω από 11.000 δολάρια για τα σκάφη έκτακτης ανάγκης στα παραλιακά χρωριά. Το έργο μου, με λίγα λόγια, με βοηθά να προσδώσω αξιοπρέπεια στην υγειονομική περίθαλψη των γυναικών στην Τανζανία.”
    ADRIENNE STRONG

    JUAN DIMIDA

    “Πριν από 5 χρόνια, χρησιμοποίησα το ThinkPad x220t μου για να δημιουργήσω ένα γκράφιτι στο κέντρο της πόλης Raleigh για το φεστιβάλ μουσικής Hopscotch. Χρησιμοποίησα την οθόνη αφής του x220t για να γιορτάσω την 20ή επέτειο του ThinkPad και εξακολουθώ να τη χρησιμοποιώ καθημερινά τώρα που το ThinkPad έγινε 25 ετών.”
    JUAN DIMIDA

    ANVITA GUPTA

    “Κατά μέσο όρο, απαιτούνται περίπου ένα δισεκατομμύριο δολάρια και δέκα χρόνια για να αναπτύξεις ένα νέο φάρμακο. Το ωραίο σχετικά με τις καινοτόμες τεχνολογίες είναι ότι δε χρειάζεται να συμβιβαστείς με το μέσο όρο. Ως επικεφαλής βιουπολογιστών στο πανεπιστήμιο του Stanford, χρησιμοποιώ τη μηχανική μάθηση και την τεχνητή νοημοσύνη για να κάνω την ανακάλυψη φαρμάκων πιο αποτελεσματική. Με το ThinkPad μου, έχω δημιουργήσει προηγμένους αλγόριθμους για τη μείωση του χρόνου και του κόστους που συνεπάγεται η ανακάλυψη νέων φαρμάκων. Το πάθος μου είναι να είμαι οδηγός σε μια ζωή χρήσιμη για τους άλλους και το ThinkPad μου το κάνει αυτό δυνατό”
    ANVITA GUPTA

    ThinkPad Anniversary Edition 25

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles