18.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    28 ολόκληρα κιλά έχασε ο Mark Wahlberg για να παίξει στο The Gambler!

    Είναι γνωστό πως ο Mark Wahlberg έχει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα σώματα στο Hollywood. Έχει περάσει πολύ χρόνο στο γυμναστήριο και δεν χάνει την ευκαιρία να το δείχνει. Όλα αυτά όμως άλλαξαν για τις ανάγκες του νέου του ρόλου στο The Gambler.

    the gambler2

    USA Today αποκάλυψε τρεις φωτογραφίες από το καινούργιο φιλμ όπου πρωταγωνιστεί, μία παραγωγή που συζητιέται εδώ και που θα βγει στις αίθουσες στις 19 Δεκεμβρίου, στις οποίες ο διάσημος ηθοποιός φαίνεται να έχει μείνει ο… μισός, αφού έχασε 28 κιλά για να ταιριάξει στις απαιτήσεις του ρόλου.

    the gambler

    Ο Wahlberg υποδύεται έναν καθηγητή που έχει εμμονή με τον τζόγο που θα του προκαλέσει σοβαρά προβλήματα με γκάνγκστερς. Όπως δήλωσε ωστόσο ο ίδιος το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν ήταν να χάσει τα κιλά, αλλά να παίξει πιστευτά το ρόλο του καθηγητή“Ήταν μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις” θα πει για τον ρόλο που σίγουρα είναι ο πιο διαφορετικός και απρόσμενος της καριέρας του.
    Το crime drama σκηνοθετεί ο Rupert Wyatt (Rise of the Planet of the Apes) ενώ το σενάριο είναι του William Monahan, βραβευμένος με Όσκαρ για το The Departed.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles