21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    2ΑΜ: Το short film που βασίστηκε στην αλλόκοτη βραδιά ενός redditor

    Στέρεψε από ιδέες για σενάρια το Hollywood; Αρκεί να ρίξει μία ματιά στο Reddit και όλο και κάτι θα βρει. Εκεί λοιπόν διάβασε, στις 6 Απριλίου του 2012, ο κινηματογραφιστής Michael Evans την απίθανη και τρομακτική ιστορία του redditor, blue_tidal, που πόσταρε την εμπειρία του στο AskReddit thread, “Ποιο είναι το πιο τρομακτικό πράγμα που έχετε δει/ακούσει;”. Και είναι τόσο μοναδική η ιστορία του για τον “Smiling Man”, που ο Evans την έκανε αμέσως ταινία μικρού μήκους, με τίτλο 2AM. 

    2am

    Σύμφωνα λοιπόν με τον blue_tidal, τα βράδια συνήθιζε να κάνει βόλτες (αν και δεν την κατονομάζει, χαρακτήρισε την Αμερικανική πόλη που μένει πολύ ασφαλής) την ώρα που ο συγκάτοικός του έπεφτε από νωρίς για ύπνο. Ενώ δεν αντιμετώπισε ποτέ το παραμικρό πρόβλημα, ένα βράδυ τα πράγματα άλλαξαν. Καθώς περπατούσε είδε από μακριά έναν ψηλό άντρα που περπατούσε με έναν περίεργο σχεδόν χορευτικό τρόπο, κάτι που φυσικά τον παραξένεψε. Όταν τον πλησίασε και τον είδε καλύτερα, είδε πως κοιτούσε προς τον ουρανό και είχε ένα περίεργο μόνιμο χαμόγελο στο πρόσωπο. Ο νεαρός τότε πέρασε στο απέναντι πεζοδρόμιο, πιστεύοντας πως είχε να κάνει απλά με έναν μεθυσμένο. Κι όμως δεν σταμάτησε εκεί το θέμα, αφού παρακάτω έζησε μία απίστευτα ασυνήθιστη και “creepy” εμπειρία…
    Το φιλμ που έφτιαξε ο Evans σίγουρα “δραματοποιεί” παραπάνω τα πράγματα, ωστόσο έχει από τις 23 Ιουλίου πάνω από 900.000 τρομαγμένα views (!), με τον ίδιο τον blue_tidal να εγκρίνει την δουλειά, λέγοντας πως σίγουρα δεν είναι απόλυτα ακριβές, αλλά πετυχαίνει κατά πολύ τι του συνέβη εκείνη την βραδιά. Που όπως εξομολογήθηκε, τον ανάγκασε να μην βγεί ποτέ ξανά για βόλτα μόνος του το βράδυ. (Πηγή: DailyDot)

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles