24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Indiana Jones εν δράσει – Νέο teaser πριν τη μεγάλη πρεμιέρα

    Μετράμε πλέον αντίστροφα μέχρι να επιστρέψει ο θρυλικός Indiana Jones στις κινηματογραφικές αίθουσες για μια ακόμα περιπέτεια. Όπως είναι λογικό, οι fans ανυπομονούν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες, γι’ αυτό αξίζει πάντα να ρίχνουμε μια ματιά στα trailers που κυκλοφορούν. Η ταινία σε σκηνοθεσία James Mangold προβλήθηκε στους κριτικούς κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της στις Κάννες, με κάπως ανάμεικτη ανταπόκριση. Παρόλα αυτά σίγουρα αξίζει να δούμε τον Ford στη μεγάλη οθόνη. Η ταινία διαδραματίζεται με φόντο τον αγώνα για την κατάκτηση του διαστήματος, στα τέλη της δεκαετίας του 1960.

    Ένα ακόμα teaser με το Harrison Ford βγήκε στον αέρα τις τελευταίες ώρες. Οι πληροφορίες για την πλοκή παραμένουν καλά κρυμμένες μέχρι στιγμής, όμως γνωρίζουμε ότι στο Indiana Jones and the Dial of Destiny ο αγαπημένος αρχαιολόγος θα ενώσει τις δυνάμεις του με τη βαφτιστήρα του Helena Shaw (Phoebe Waller-Bridge) εναντίον του Jürgen Voller (Mads Mikkelsen), ενός πρώην Nazi που έγινε επιστήμονας στη NASA.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Η ταινία Indiana Jones and the Dial of Destiny αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 29 Ιουνίου. Αν έχετε διάθεση να φρεσκάρετε λίγο τη μνήμη σας πριν τη νέα «άφιξη» του ήρωα στο σινεμά, υπενθυμίζεται ότι στο Disney Plus είναι διαθέσιμες όλες οι ταινίες Indiana Jones.

    Διαβάστε επίσης:

    Τι θα δούμε στο σινεμά αυτή την εβδομάδα; (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles