24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    4 νέα clips μας προετοιμάζουν για την πρεμιέρα του Tomb Raider!

    Αύριο (15/3) θα βγει στις σκοτεινές αίθουσες το νέο Tomb Raider, το οποίο θα ακολουθεί τα πρώτα βήματα της αγαπημένης αρχαιολόγου και video game περσόνας, Lara Croft! Η βραβευμένη με Oscar, Alicia Vikander, φιλοδοξεί να βγάλει την πιο δυναμική πλευρά της Lara και σίγουρα τα πρώτα δείγματα που έχουμε μέχρι στιγμής για την ταινία είναι άκρως ενθαρρυντικά, αποτελώντας άλλωστε ένα από τα πιο δυνατά blockbusters της φετινής χρονιάς.

    tomb-raider-movie-4k

    Στη νέα περιπέτεια της, η Lara καλείται να εξερευνήσει την μυστηριώδη εξαφάνιση του πατέρα της που συνέβη όταν εκείνη βρισκόταν στα εφηβικά της χρόνια. Ώριμη και συνειδητοποιημένη πλέον στα 21 της, αποφασίζει να χαράξει τον δικό της δρόμο και να ανακαλύψει τους λόγους της εξαφάνισης του πατέρα της. Η Lara θα οδηγηθεί σε επικίνδυνα μονοπάτια, δοκιμάζοντας τα ψυχοσωματικά όρια της και φτάνοντας σε σημεία που η ίδια ούτε που καν μπορούσε να τα διανοηθεί! Στο πολλά υποσχόμενο Tomb Raider πρωταγωνιστούν εκτός από την Alicia Vikander, οι Dominic West (Money Monster, 300), Walton Goggins (The Hateful Eight, Django Unchained) και Daniel Wu (Into the Badlands), με την σκηνοθεσία να ανήκει στον Roar Uthaug (The Wave). Επειδή απομένουν λίγες ώρες πριν την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας στη χώρα μας, τι θα λέγατε να «ζεσταθείτε» με 4 νέα clips από το Tomb Raider movie που είμαστε βέβαιοι ότι θα σας ανοίξουν την όρεξη για τα καλά…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles