21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Με 400.000 ευρώ γίνεσαι μέλος στο… Mile Low Club

    Τι θα έκανες αν μπορούσες να ξοδέψεις… 400.000 ευρώ σε ένα ΣΚ με το/τη σύντροφό σου; Το Lover’s Deep είναι ίσως η απάντηση σ’ αυτήν την “ανούσια” ερώτηση. Ακόμη κι αν δεν μπορέσεις, ωστόσο, να το επισκεφθείς, δεν μπορεί παρά να “χαζέψεις” το ιδιαίτερο concept του.

    Είναι ένα υποβρύχιο που μπορεί να σε μεταφέρει στο νησί της Καραϊβικής της επιλογής σου, προσφέροντάς σου διανυκτερεύσεις που θα ζήλευε και το πιο πολυτελές ξενοδοχείο. Δεν είναι, βέβαια, και ένα συνηθισμένο υποβρύχιο, καθώς διαθέτει μεγάλα παράθυρα, αναπαυτικούς καναπέδες, τηλεοράσεις, μπαρ και… πάνω απ’ όλα ένα εντυπωσιακό κρεβάτι για να ικανοποιήσεις κάθε σου επιθυμία.

    Lovers Deep 01

    Ω, ναι, το Lover’s Deep ακόμη και στο website του διαφημίζεται ως ένας προορισμός για ερωτευμένους, που σας προσφέρει την ευκαιρία να μπείτε στο Mile Low Club (χμμ… το αντίθετο δηλαδή του Mile High Club).

    Για να σας βοηθήσει να φτιάξετε ατμόσφαιρα, προσφέρει σαμπάνια για τα προκαταρκτικά, ένα γεύμα από τον προσωπικό σας σεφ, που περιλαμβάνει αφροδισιακά όπως στρείδια, χαβιάρι και σοκολάτα, αλλά και “προαιρετικά, ένα κρεβάτι στρωμένο με ροδοπέταλα ενώ παίζει Barry White για soundtrack”. Κι αν θέλετε κάτι για… μετά, ο προσωπικός butler μπορεί να φροντίσει να σας φτιάξει ένα τσάι, ώστε να χαλαρώσετε από… όλα τα υπόλοιπα.

    Lovers Deep 02

    Μπορείτε ακόμη να κάνετε βόλτα στην παραλία της προτίμησής σας (ναι, ναι, σας δίνεται η δυνατότητα ακόμη και να… βγείτε από το υποβρύχιο, αλλά και να απολαύσετε δείπνο σε μία ιδιωτική παραλία με όλη τη χλιδή που μπορείτε να φανταστείτε.

    Μία διανυκτέρευση για δύο άτομα στο Lover’s Deep κοστίζει περίπου 100.000 ευρώ το άτομο, καθώς όμως η εταιρεία προσφέρει πακέτα για μίνιμουμ δύο διανυκτερεύσεις, ένα Σαββατοκύριακό σ’ αυτό θα σας κοστίσει 400.000 ευρώ το ζευγάρι. Αν τώρα ανάμεσά μας υπάρχει κάποιος που θέλει και μπορεί να τα δώσει, μπορεί ελεύθερα να πατήσει το link. Οι υπόλοιποι απλά χαζεύουμε τις φωτό. Όχι και άσχημα…

    Lovers Deep 03

    Lovers Deep 04

    Lovers Deep 06

    Lovers Deep 05

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles