15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Elden Ring: Αναβάλλεται για το Φεβρουάριο η κυκλοφορία του

    “Πλώρη” για το Φεβρουάριο του 2022 έβαλε το πολυαναμενόμενο video game Elden Ring, καθώς η FromSoftware ανακοίνωσε μέσω του twitter ότι η κυκλοφορία του δεν είναι εφικτή τον Ιανουάριο, όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά.

    Η εταιρεία έκανε σαφές ότι απαιτείται περισσότερος χρόνος για την ανάπτυξη του συγκεκριμένου τίτλου. Στο μεταξύ όμως, αναμένεται ένα Closed Network Test από τις 12-14 Νοεμβρίου. Οι παίκτες μπορούν να επιλεγούν για να συμμετάσχουν, αφού εγγραφούν στην ιστοσελίδα του Elden Ring πριν από την 1η Νοεμβρίου. Η συμμετοχή στο τεστ θα είναι δωρεάν.

    Το Elden Ring από την FromSoftware, Inc. και την BANDAI NAMCO Entertainment Inc. αποτελεί μια περιπέτεια RPG δράσης και φαντασίας που διαδραματίζεται σε έναν κόσμο σχεδιασμένο από τον Hidetaka Miyazaki, δημιουργό της σπουδαίας σειράς βιντεοπαιχνιδιών Dark Souls, και τον George R. R. Martin, συγγραφέα της κορυφαίας σε πωλήσεις σειράς φαντασίας των The New York Times, “Το τραγούδι της φωτιάς και του πάγου”. Ο κίνδυνος και η ανακάλυψη παραμονεύουν σε κάθε γωνιά στο μεγαλύτερο παιχνίδι της FromSoftware μέχρι σήμερα.

     

    Διαβάστε επίσης: Gotham Knights: Νέο trailer παρουσίασε η DC (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles