21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    4ο Συνέδριο Security Project Cyprus: Στις 6 Νοεμβρίου όλες οι καινοτομίες για την Ασφάλεια

    Το συνέδριο θα ανοίξει με ομιλία του ο Αρχηγός Αστυνομίας Κύπρου, κ. Κύπρος Μιχαηλίδης

    828x315 spcy fb cover 30-9-19 sent

    Την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019, θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία (The Landmark Nicosia Hotel – ex Hilton) η κορυφαία εκδήλωση για την Ασφάλεια στη Κύπρο: το 4ο Συνέδριο Security Project Cyprus 2019 (www.securityproject.com.cy).

    Το συνέδριο  που αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για τον τομέα της ασφάλειας και προστασίας στην Κύπρο, αναμένεται και φέτος να προσελκύσει πολλούς επαγγελματίες και στελέχη που δραστηριοποιούνται ευρύτερα στις υπηρεσίες και τα έργα ασφάλειας από τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

    Στο φετινό συνέδριο θα έχουμε την τιμή και τη χαρά να παρευρεθεί και να μιλήσει στην έναρξη του Συνεδρίου (09,30 πμ) ο Αρχηγός Αστυνομίας Κύπρου, κ. Κύπρος Μιχαηλίδης, αναδεικνύοντας την τάση για εξωστρέφεια και ανάπτυξη συνεργασιών, με απώτερο σκοπό να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις της εποχής και να δημιουργηθεί ένα ασφαλέστερο περιβάλλον για όλους τους πολίτες, την κοινωνία, το κράτος και τις επιχειρήσεις.

    Πλούσιο θα είναι το πρόγραμμα του συνεδρίου με την συνεισφορά εξαιρετικών εισηγητών εστιάζοντας μεταξύ άλλων, στη σκιτσογράφηση του εγκληματία, στις σύγχρονες στρατηγικές και προκλήσεις για την ασφάλεια, τις νέες τεχνολογίες, τη διαχείριση κρίσεων και τα σχέδια εκτάκτων αναγκών, τη σύγκλιση φυσικής και ψηφιακής ασφάλειας, την προστασία από νέου τύπου απειλές (Drones, ηλεκτρονικές επιθέσεις).

    Επίσης στο δεύτερο μέρος του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις καινοτόμων συστημάτων ασφάλειας και ολοκληρωμένων τεχνολογικών λύσεων βίντεο-επιτήρησης, συναγερμών, πυρανίχνευσης και ελέγχου πρόσβασης που καλύπτουν αποτελεσματικά τις απαιτήσεις των σημερινών έργων.

    Στα πλαίσια του 4ου Security Project Cyprus 2019 θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα, έκθεση των χορηγών εταιριών, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν νέα προϊόντα, τεχνολογίες και υπηρεσίες από τον τομέα της ασφάλειας,

    Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν διαθέσιμες στο επίσημο site του συνεδρίου www.securityproject.com.cy, όπου έχετε επίσης τη δυνατότητα να δηλώσετε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles